| PuLsSs a întrebat:

am si eu o problema. Am un sistem de la Microlab 2.1 si un altul de la LG 5.1. Prima data am folosit sistemul 2.1 dupa care am zis sa trec pe 5.1. Am trecut toate bune si frumoase am bagat mufa in spate la unitate nu imi aparea sa fac nicio setare...a mers. Dupa un an m-am gandit sa trec iar pe 2.1 si am mufa in spate la unitate numai ca acuma melodiile nu se mai aud in amandoua boxele se aud intr-o boxa si subufar straight face. Am incercat sa trec pe 2.1 dar nu gasesc niciunde nici in Realtek am doar Stereo / Quadraphonic / 5.1 / 7.1 nu gasesc nicaieri 2.1. Dati-mi niste sfaturi... un link ceva in care ma poate ajuta.

2 răspunsuri:
| DuDDy24 a răspuns:

Sunt mai multe posibilitati:
1.placa de sunet sa fie defecta si sa iti dea semnal decat pe un canal (putin probabil avand in vedere ca pe 5.1 se audezea OK)
2. cablul care intra in pc sa fie defect, sa fie intrerupt undeva
3. cablul cu care e conectata boza sa fie defect
4.finalul de la satelitul care nu se mai aude sa fie ars (se poate schimba relativ usor)
Incearca sa schimbi cablurile de care am zis ca sunt defecte si vezi ce rezolviwinking

| PuLsSs explică:

De la cabluri nu este pentru ca am bagat sistemul 2.1 si intr-un telefon si se aud cele 2 boxe + subufarul numai cand bag in PC se aude 1 si subufarul straight face deci tot din PC este. am auzit ca as putea sa intru in placa de sunet sa-i schimb atributiile.