| CrappinMorth a întrebat:

As vrea sa imi achizitionez un Alienware m18x r2 7970m crossfire.
Stiu ca daca imi fac un PC pe piese va costa mai putin (am 2 facute pe piese)
Nu am timp sa caut toate prostiile pentru un PC bun.
Daca nu imi iau Alienware..imi puteti face o lista aici cu piese pana in 5000 Euro?
Un PC care sa duca jocurile next-gen? (cele noi)
Deci, daca cineva are timp sa imi puna o lista cu piese pentru un PC ca cel de mai sus... funda. :3

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Carcasa - Gaming Chasis: AZZA Fusion 4000 Super Tower w/ Dual System & Power Supply Support, USB 3.0, EZ Swap HDD

Procesor -
Intel® Core™ i7-4960X Extreme Edition Six-Core 3.60 GHz 15MB Intel Smart Cache LGA2011 (All Venom OC Certified)

Ventilator procesor - CyberPowerPC Xtreme Hydro II Liquid Cooling Kit 360MM w/ XSPC RayStorm CPU Block, Dual D5 Pump & Reservoir, AX360 Radiator w/ Triple Fan(CPU & GPU Liquid Cooling, Ultimate Overclocking Performance+Extreme Silence at 18dBA)(All Venom OC Certified)

Placa de baza - ASUS Rampage IV Extreme EATX w/ ROG Connect, BT GO, OC Key, Intel GbLAN, 5 Gen3 PCIe x16, 1 PCIe x1

Memorie Ram - ADATA XPG V2 (All Venom OC Levels Certified)16GB (4GBx4) DDR3/1866MHz Quad Channel Memory

- Placa video - NVIDIA GeForce GTX TITAN 6GB GDDR5 PCIe 3.0 x16 Video Card (Major Brand Powered by NVIDIA)

Sursa - 1, 000 Watts - LEPA G1000-MA 80 Plus Gold Certified Modular Power Supply

Hard Drive: 2TB (2TBx1) SATA-III 6.0Gb/s 64MB Cache 7200RPM HDD (Single Drive)

Secondary Hard Drive: 120GB Samsung 840 EVO Series SATA-III 6.0Gb/s SSD - 540MB/s Read & 410MB/s Write (120GB x 2 (240GB Capacity) Raid 0 Extreme Performance)

Unitate optica - LG 14X Internal Blu-ray Burner, BD-RE, DVD+RW, 3D Playback Combo Drive

Keyboard: CM Storm QuickFire Rapid Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Blue Switch

Mouse: AZZA Optical 1600dpi Gaming Mouse with Weight Adjustable Cartridge

Fan Controller/Temperature Display: Aerocool V12XT Dual Bay Touch Screen Fan Control

Configuratia e peste Alienware! Nu stiu daca o sa gasesti piesele si in Romania. Pretul e undeva la 4.500 euro

7 răspunsuri:
| SpikeSpigel a răspuns:

Ial cu cea mai mare incredere, duce tot ce e nou prut si inca ce mai apare

| CrappinMorth explică (pentru neluL):

Merci, o sa caut piesele. Si daca nu le gasesc in Romania... eBay, I'm coming! XD

neluL
| neluL a răspuns (pentru CrappinMorth):

Daca vrei sa-ti usurez treaba, il configurezi si cumperi de aici
http://www.cyberpowerpc.com/system/Fang_III_-_Black_Mamba
SAU alta optiune pentru XOTIC Executioner care este NR 1 in lume la Gaming PC 2014 | Best Gaming Computers si pleaca de la 3.000 euro
http://www.xoticpc.com/executioner-stage-p-6642.html

Un model de Alienware abia ocupa locul 44 si mai exact X51.

Am cautat putin video cardul...
,, It'd no where near as good as two 770s which are much cheaper"
Ce zici, sa iau doua 770 sau cea pe care ai spus-o tu?

neluL

Eu zic sa iei doua titanuri big grin din privinta banilor ai putea si doua 770.

Daca as mai pune putini bani as putea sa imi cumpar 2 780Ti...nu? Oricum banii nu-i primesc acum.

neluL

Mai bine asa! big grin