Hey sper sa-ti fie de ajutor descrierea mea:
1)Cele mai bune caractere PvM sunt :
a)War Menta -suparadenumit si Tanker are cea mai mare aparare datorita Corpului Rezistent (Recomand Master1) Punctele se vor pune astfel 1vit 2str
b)Sura Arme Magice- Datorita Taisului Vrajit (Master 1 mareste atacul) si Armurii Vrajite (Master2 mareste apararea) este un caracter complex. Punctele se pun astfel 2int 1vit
Cam atata despre PvM
2)Top caractere PvP :
a)Sura BM-Caracter 75% PvP 25% PvM.Este primul deoarece magia Spiritul Flacarii (Master1) ii ofera posibilitatea atacului continuu. Punctele se pun astfel 2int 1vit
b)War Corp-Datorita Aurei Sabiei (Master1) care ii confera mult atac razboinicului war corp este bun si in ce priveste PvP dar si PvM. Recomand sa pui punctele 2vit 1dex (Avem destul atac deocamdata)
c)Ninja Lama -,, Asasinul perfect'' ninja lama poseda o magie de atac foarte puternica Ambuscada(dmg-ul creste daca inamicul este atacat din spate ) Punctele se pun astfel 2vit 1 str. Bun si PvP si PvM
d)Ninja Arc-Este un caracter PUR! PvP.Este obisnuit sa fie crescut de altii.Este folosit in lure(adunarea grupelor). Master1 recomand Sageata Otravita Punctele astfel 2vit 1dex
Cam ata sper ca ti-am fost de ajutor. Sper ca am fost la inaltimea unei Fundite .
PvP*-player versus player
PvM*-player versus monstrii
Http://4metin.ro/servere-hostate-ip/ (pe ip) si http://4metin.ro/servere-hamachi/ (pe hamachi) Sper ca team ajutat.Aici o sa gasesti zeci de server. Funda>?
Warul corporal, sura magie neagra si ambi ninja sunt cei mai buni la dueluri pe war corp trebuie 2vit 1 str, la sura magie neagra trebuie 2int si 1 vit si ninja 2 dex 1 vit amandoi, la crescut cei mai buni sunt war mental si sura arme magice warul 2 str 1 vit si sura 2 int 1 vit iar samanul nu este bun decat la buff cu multa int
Buna!
cel mai bun este sura BM(baza lui este INT)
al doilea cel mai bun este ninja pe lama(baza lui este DEX)
al treilea cel mai bun este warr corporal, mental(baza este STR)
ultimul caracter este shamanul pe zmeu(baza lui este INT)
sper ca te-am lamurit fundita` si vot?