| Rootkit a întrebat:

Daca nu voi primi 10+ raspunsuri la acesta intrebare nu dau funda big grin! Ziceti-mi metine PvP-PvM nu rate de acest gen : 50-350%. Si ziceti-mi metode cum sa fac bani pe mt2.

Mai ziceti-mi melodii tari pentru video si un progam care sa fac video.

Ms anticipat!

12 răspunsuri:
| DarthNiger a răspuns:

Ne doare pe noi de funda ta, daca nu vrem sa dam peste 10 raspunsuri ce faci? crezi ca murim de ciuda? se vede ca esti un disperat dupa metin,nu toata lumea joaca happy,dar dupa cum se vede esti cam obsedat, nu iti dau niciun raspuns ca esti ratat de viata, ma doare in cur de funda ta, cel mai usor sa faci bani lol straight face, du-te si impuscate ca esti varza.

| Rootkit explică (pentru DarthNiger):

Ma.dc te bagi daca nu te intereseaza?

| DarthNiger a răspuns (pentru Rootkit):

De smecher, alte intrebari?

| Rootkit explică (pentru DarthNiger):

Analfabet, apropo is fata.

| DarthNiger a răspuns (pentru Rootkit):

Acuma te-a dus mintea sa raspunzi dupa 1 an si ceva? laughing) cred ca esti retardata serios...

| Адина a răspuns (pentru Rootkit):

ăm, ştiu că minţi. continuă

| dianaaaaax a răspuns:

Nu dai fundă dacă nu primeşti peste zece răspunsuri? Hei, nu toată lumea joacă metin2 şi la urma urmei, nu cred că moare nimeni dacă nu primeşte funda aia. La urma urmei o acorzi răspunsului folositor. În fine.
Uite, îţi faci cont aici când merge(găseşti sigur ce cauţi)http://www.4metin.ro/? test=1 cât despre bani. îţi faci un farmer de 61 (sura am) cu full yang pe tine şi te duci în a 3-a cameră din v2.

Sper că te-am ajutat. (aşteaptă şi tu până merge 4metin apoi cauţi pe acolo)

| Rootkit explică (pentru dianaaaaax):

Dau.da sa vad mai multe metode

| dianaaaaax a răspuns (pentru Rootkit):

Dacă erau mai multe metode de făcut bani ţi le înşiram, nu era logic? E cea mai bună şi cea mai folosită metodă de a farma.

| AncaAP a răspuns:

PvP-PvM e TDLhappy bani usor faci pe metin ro din dt run daca ai nivelul peste 60 sau ai iteme bune sau mai poti face bani din pescuit. Eu cel mai mult am facut de la eventurile OX cu cufere clar de luna. am avut 500. le-am tinut 6 luni si nu le-am dat si apoi am dat 1 cu 800k. Video faci cu Fraps.

| Rootkit explică (pentru AncaAP):

Dar cand e ox? De unde sa stiu eu? Dar cei din mt2 nu cumpara scoici?

| AncaAP a răspuns (pentru Rootkit):

OX-urile se anunta pe forum. si cu scoicile iti faci un caracter de lv 1 pe alt cont si il lasi toata ziua in magazin la vanzare cu scoici, iar tu te joci pe ala mare