Ne doare pe noi de funda ta, daca nu vrem sa dam peste 10 raspunsuri ce faci? crezi ca murim de ciuda? se vede ca esti un disperat dupa metin,nu toata lumea joaca ,dar dupa cum se vede esti cam obsedat, nu iti dau niciun raspuns ca esti ratat de viata, ma doare in cur de funda ta, cel mai usor sa faci bani lol , du-te si impuscate ca esti varza.
Ma.dc te bagi daca nu te intereseaza?
De smecher, alte intrebari?
Analfabet, apropo is fata.
Acuma te-a dus mintea sa raspunzi dupa 1 an si ceva? ) cred ca esti retardata serios...
Nu dai fundă dacă nu primeşti peste zece răspunsuri? Hei, nu toată lumea joacă metin2 şi la urma urmei, nu cred că moare nimeni dacă nu primeşte funda aia. La urma urmei o acorzi răspunsului folositor. În fine.
Uite, îţi faci cont aici când merge(găseşti sigur ce cauţi)http://www.4metin.ro/? test=1 cât despre bani. îţi faci un farmer de 61 (sura am) cu full yang pe tine şi te duci în a 3-a cameră din v2.
Sper că te-am ajutat. (aşteaptă şi tu până merge 4metin apoi cauţi pe acolo)
Dau.da sa vad mai multe metode
Dacă erau mai multe metode de făcut bani ţi le înşiram, nu era logic? E cea mai bună şi cea mai folosită metodă de a farma.
PvP-PvM e TDL bani usor faci pe metin ro din dt run daca ai nivelul peste 60 sau ai iteme bune sau mai poti face bani din pescuit. Eu cel mai mult am facut de la eventurile OX cu cufere clar de luna. am avut 500. le-am tinut 6 luni si nu le-am dat si apoi am dat 1 cu 800k. Video faci cu Fraps.
KIibrDM întreabă: