anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am vazut o reclama cu jocul ala "howrse" am vazut o reclama,mi-am facut cont si l-am sters, dar ceva ma nelinisteste.Costa ceva? Adica l-am adapat l-am hranit si imbatrimit si ce mai era pe acolo.ma costat ceva?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vio,Fran si Cami se indreaptau spre casa Castilio, cand mergand pe strada au avut o mare surpriza….s-au intalnit cu cineva.Intre timp Maxi, Leon, Fede si Brodway se indreptau spre un Fast Food cand Leon spune dandus-i o palma peste frunte.
Leon:Offf am uitat trebuie sa o anuntam si pe Vio si pe toti ceilalti.
Maxi:Chiar si pe Diego?
Fede :Maxi ce ai?!?! Tu esti normal …. cred ca Leon, prima persoana pe care o suna era Diego..Doar stii cat de mult il iubeste. Spune el razand.
Leon:Fede ne faci onoarea de al suna tu, doar stiu ca tu esti mai indragostit decat mine.
Fede:EEEHHH.Scotand limba.
Intre timp Cami, Fran si Vio dau nas in nas cu Angie!
Vio:Angie! Spune ea cu o voce tremuranda sarindu-i in brate.
Cami si Fran:Angie cand ai ajuns?
Angie :Cum se face ca mie niciodata nu imi ies surprizele?
Vio :Am crezut ca pleci in Franta….
Angie:Asa trebuia sa se intample dar nu putean renunta la tine si la viata de aici!
Viotongueai si treaba ta din Franta?
Angie:S-a anulat! Si fetelor haide sa mergem este 16:00 si la 19:00 plecam, am o surpriza pentru. voi!
Fran:Angie la 19:00 trebuie sa plecam pentru ca You Mix…
Angie:Stiu déjà,iar eu o sa vin cu voi!
Toate trei:Ahhhhh nu putem sa credem,Angie esti extraordinara!
Intre timp budinca umana de Leon isi pune creierul in functiune si spune :
Leon :Bai, Fede esti mancau noi am uitat, hai la Vio acum!
Fede:Ce-ai ma, crezi ca Vio vrea si ea shaorma?
Andrestonguelecati ma odata de-aici! spune impingandu-l pe Fede de pe scaun.
Leon il i-a de brat si il tareste ca pe un catel dupa el, in acel moment usa loveste shaorma lui Fede si cade pe jos.
Fede:Ba vere, esti …
Leon:Iti iau alta, hai odata!
Fede se opreste in mijlocul trecerii si spune:Imi iei un camion?
Leon :Iti iau ce vrei tu, dar haide!
La casa Castilio fetele intra pe usa cand German face o fata de pizza congelata si spune:
German :ANGIE!
Angie big grina eu, eu sunt! Avem treaba trebuie sa Impachetam vorbim mai incolo!
German:Ce impachetati nu ne mutam!
Vio :Fetelor lasati-ma putin cu tata.Angie du-te la Olga si Ramallo se vor bucura sa te vada.
Angie, Fran si Cami pleaca in bucatarie.Se auzea ceva ciudat de dupa frigider …
Intre timp Leon si Fede erau pe drum si se intalnesc cu Ludmi si Naty!
Fede:Ludmi, Naty! Striga el alergand spre ele.
Fede alerga spre Lutmi o ia in brate si o invarte.Find langa un tufis se impiedica de o radacina si cade cu Lutmi peste el.
Naty si Leon vorbesc despre vacant pe vapor.
Ludmi:Sa nu ma mai lasi niciodata fara tine atata timp! Si il saruta.
La casa Castilio Angie si fetele speriate se uita dupa frigider acolo vad……pe Olga si Ramallo sarutandu-se la care :
Ramallo:Spatiu personal! Cutremurator! Spunde dand-o pe Olga la o parte si plecand
Fetele radeau iar Olga spune:
Angie! Draga si scumpa mea te-ai intors! Vrei niste tort?
In camera alaturata Vio ii explica tatului ei despre plecarea in vacant la care German:
NU!
Viotongueai de ce tata am si o singura sansa de a-mi petrece timpul cu prietenii mei!
German :Asta e si problema!
VIo pleaca suparata in camera.
Angie si fetele auzind tipete lasa tortul Olgutei si se duc la German.
German:Angie doar te-ai intors si déjà i-ai bagata tampenii in cap!
Intre timp Maxi, Brodway si Andres se duceau sa isi verifice bagajele cand se intalnesc cu Marco care déjà stia de la Fran asa ca pleaca mai departe.
Intre timp pe strada Leon spune:
Fede hai acasa la Vio!
Naty:Ludmi, hai avem bagaje de facut!
Fetele pleaca iar Fede si Leon ajung la casa Castilio.
Leon se duce sa o ajute pe Angie sa-l convinga pe German sa o lase pe Vio. Fede, Cami si Fran urca sus la Vio.
Leon:Angie cand te-ai intors?
Angie:Nu conteaza uite spune-I si tu lui German de vacant, ca vom avea noi grija de Vio.
German:Aaaa, vor fii si profesorii?
Angiebig grinA!
German tongueai atunci o las am crezut ca vor fi doar ei singuri.
Leon:Nu si plus daca era asa eu eram acolo, aveam si voi avea grija de Violetta.
In camera Violettei Fran:
Vio ce faci daca nu o sa te lase de ce faci bagaje.Nu o sa mergem nici noi fara tine nu fi suparata!
Toti o aproba pe Fran dand din cap.
Vio:Nu imi pasa am de gand sa imi petrec timpul cu prietenii mei! O sa plec pe furis!

anonim_4396
| anonim_4396 explică: