Ia o pauza si incearca SA ITI FOLOSESTI CREIERUL. Ei, parca e mai bine acum, nu? Nu vine nimeni sa te o
Ce cautari?
Am intrat pe site acum ce scriu la Search?
Nu conteaza ce, "naked chicks", "adult friendfinder", treburi de-astea. Repede, pina nu iti fac si tie o vizita!
Gata am intrat acolo acum ce fac?
Am iesit de acolo acum. Mi-am dat seama ca e o porcarie
E o porcarie ma fantomo ia fa-mi o vizita daca ai curaj.
Nu mi-e frica de tine. O da esti o urata fantomia we we.
Ce fantomo ti s-a facut frica de mine?
Wow, ai prins curaj. Felicitari.
Esti tot fantoma ma?
Ca daca da te astept sa te bat.
Cum poti bate ceva imaterial?
Cumva.
Ca este o tampenie... mare de tot.
De fapt cineva face un pic de misto si banii pe seama celor care trimit mesaje de genu.Nu te speria ca nu e nimic real.
Buna! Nu mai crede in toate mesajele de genu.Sunt o prostie si nu fac altceva decat sa sperie persoana care il citeste.Si eu am primit o gramada de mesaje de genu ba ca mor, ba ca vine nu stiu ce fantoma sa ma blesteme sau ca ma trezesc cu ea in pat daca nu trimit mesajul mai departe, ba ca moare mama si asa mai departe.Si iata-ma inca sunt in viata, nu am patit nimic sau cei dragi mie. . Linisteste-te ca nu o sa patesti nimic.
Eu cred ca fata aceea care a spus ca va veni dupa tine este o psihopata! Nu exista in realitate, in niciun caz! Daca ar fi existat, ar fi venit acum langa mine si m-ar fi dat cu capul de tastakdfjgkbdhfgnbf kvbnkfjcgklshfkzgjhsd, gje9ruf o48reyntghwileksdhtogeri fdhgnbrikfdjhngb drkjfcm, hgnr eukjfhgnbkjrfd bhboilthgoreidklctjf; wlsrkf'[; smxkrmfowielcksdx
AAAAAAAAAAAAAAAAAA. Dar asta nu e pusa la Trivia amuzante. deci nu face farse.
Glumesc Acum serios, mi-a aparut in mesaj, ca daca nu trimit acel mesaj la toti din lista mea, mama mea va muri in 48 de ore. Unde e mama? In cealalta camera
In ce mesaj?
Vrea si ea sa se faca cunoscuta.
Sa stii ca am rezolvat.
) hai ca esti tare
Mersi Si tu prietene, si tu.
Am gasit.si eu ceva pe Facebook cam lafel.Nu mi-a fost frica pentru ca stiam ca daca murise nu avea cum sa scrie mesajul.
Apropo : a zis dupa ce l-a terminat. Sorry m-a speriat si l-am trimis si eu. Nu ma risc.