? cum sa nu iti mearga Crysis 3? )) inseamna ca are ceva pc... eu am 4gb ram, 3GH, 256 mb DDR3 (si imi merge. cu cerinte minime dar merge)... game-debate este un site foarte bun pentru a afla configuratiile.
Game Debate e cel mai retardat site din lume, poate ca sa afli configuratii e bun, dar la teste de Can i run it e cel mai retardat site din lume.
Intra pe www.game-debate.com ->iti cauti jocul dorit si iti introduci componentele PC-ului tau si iti va spune daca va rula pe PC-ul tau sau nu.E cel mai bun site! Bafta!
E cel mai retardat site de pe pamant, au zis ca imi merge Crysis 3 si surprise nu imi mergea, au zis ca nu imi merge Metro Last Light si Bioshock Infinite si Deadpool si HOPA imi merg la detalii maxime, deci site-ul ala e retardat
Jocul o sa-ti mearga la (aproximativ)medium pentru ca placa ta, din pacate, suporta decat DX 10.1.
Crysis 3 nu ti-a rulat pentru ca, surpirza, necesita minimum DX 11.
Placa ta video, desi e putin depasita, duce, surprinzator, jocurile astea noi destul de bine.
Acum sa asteptam si noi o confirmare oficiala cu privire la sys req pentru gta v si o sa te convingi atunci.
Succes
Si eu am ramas surpirins de ce poate placa mea video :O, si inca ceva, toate jocurile de mai sus cu exceptia lui Deadpool si GTA IV necesita min DX 11 si le pot rula, deci acelea nu necesita neaparat, Crysis 3 necesita neaparat, pentru ca sa fim seriosi ai vazut ce grafica are Crysis 3 :O