| DeeaVonP a întrebat:

Hey TPU!
In legatura cu jocul SA-MP : eu aleg un server = [RUS] Drift Server [UA] (este primul server din lista) si cand dau click ma pune sa tastez o parola, la "Server Password" nu trebuie sa pun nimic dar la a2-a casuta ( "RCON Password" ) imi trebuie o parola, ce parola trebuie sa tastez? puppy dog eyes

Fast please! Funda! >big grin

8 răspunsuri:
| ErrorFound a răspuns:

Acelea sunt servere private ale unor jucatori care doresc sa se joace cu prietenii lor. La serverele cu parole nu te baga. E ca si cum tu ai vrea sa te joci cu 2-3 prieteni si sa intre 50 de playeri pe langa cei pe care ii vrei tu...

| DeeaVonP explică (pentru ErrorFound):

Si ce server pot folosii?

| ErrorFound a răspuns (pentru DeeaVonP):

Cele fara parola(publice).
sau poti crea un server pe care sa te joci cu prietenii. Iti pui parola ca sa nu intre toti playeri pe care nu-i cunosti.

Nu vreau sa-mi creez acum un server fiindca sunt incepatoare. Cand intru in fereastra de servere SA-MP, jos in stanga scrie ''Favorites'', acolo trebuie sa bifez ''Not Full'', ''Not empty'', ''No password'' sau le las asa?

Bifeaza neaparat No Password dar le poti bifa si pe celelalte ca sa n-ai servere pe care nu poti intra (fiindca n-ai loc) sau cele pe care nu sunt playeri.

Si acolo la MODE si la MAP ce scriu?
(la toate serverele imi cere RCON Password)

Nu joc Samp, eu ti-am zis din experienta mea cu MMORPG-urile in general.

Aha..Mersi oricumwinking