| GRYM2 a întrebat:

Hey TPU, mi-am luat ban pe CS pe care aveam LEM si cu operatiune si 5 year veterna coin pentru ca acolo in acel mesaj cand am intrat in joc mi-a spus ca un prieten si-a luat vac ca a ajucat cu coduri si toti asociatii lui, adica prietenii au fost si ei banati inclusiv eu dar eu multi prieteni am vazut ca si-au bagat grav codurile i-am sters dar am scapaa pe cineva si mi-am luat si eu vac. Eu pe cont nu am bagat codul doar de vreo cateva ori la 1v1 doar wallu si intrebarea mea e ca daca eu nu am jucat pe mm pe serverele oficiale se poate scoate cumva cu steam support si ceva ca nu eu am jucat ci prietenii mei. Ce dracu sa fac ca am muncit mult... Se mai poate scoate?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Fabi88888888888 a răspuns:

Nu poti scoate vac ban-ul. Odata ce joci cu niste prieteni in acelasi meci si au hack, toata echipa ia ban din cauza unuia din cate stiu.Dar daca este o greseala poti sa dai unban apply si vac-ul o sa iti fie scos. Iti recomand sa o iei de la capat daca vrei dar daca nu, joaca-te si tu pentru distractie si atat. Imi pare rau pentru contul tau, ca si eu am jucat cs si stiu cat de greu faci rank-ul ala

1 răspuns:
| codrinmaestruldumelor a răspuns:

"VAC bans are permanent, non-negotiable, and cannot be removed by Steam Support.
If a VAC ban is determined to have been issued incorrectly it will automatically be removed
Steam Support does not manually remove VAC bans applied to accounts for any reason"-https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691
un vac ban nu se poate scoate sub nicio forma de steamsupport si se scot automat in urma unei investigatii dupa cum poti citi si in link mai sus