Din cate am inteles este o actiune unde primesti MD. Este un toolbar, care trebuie instalat. Nu stiu sigur like-ul de unde il poti lua. Si pe zi ce trece, pentru actiunea pe care o faci, adica ce ti se cere sa faci (toolbar-ul iti va da comenzile ce trebuiesc facute) vei primi un numar anumit de MD. Am si citate sigure ca sa fie mai cu multe explicatii:
Citat de la Adelina40: Buna! Va deranjez si eu cu o intrebare:cum pot afla sigur daca urmeaza sa priemsc mamudelele? Eu am instalat toolbar-uri si m-am uitat la niste videoclipuri.mai multe lucruri...si acum nu stiu daca le-am facut bine si nu vreau sa stau si sa astept degeaba! Sper sa imi raspunda cineva! Multi pupici si noroc mult sa aveti!
Citat de la xelaalex:
Confirmarea ca ai primit mamudelele o vei primi in joc după un timp de la accesarea ofertei. Timpul variază de la oferta la oferta. Aseară am văzut si eu un filmuleț si după 15 minute mi-a venit mesajul ...deci funcționează
Acestea sunt de la persoane care participa si sunt cele mai recunoscute. Deci despre asta este vorba. My User for Farmerama: komy. love
my User ID:17352061
LVL Farmerama: 63
LvL Bahamarama:13
estera întreabă:
AntoniaBlanaru întreabă: