| AdrianaValentina a întrebat:

tocmai mi-am instalat The Sims 2 dar habar n`am in ce limba. Stiti cum sa-l mut pe Engleza, va roooog.

1 răspuns:
| MytzaMytz a răspuns:

1.Du-te la meniul Start al computerului dvs. Faceți clic pe "Programe", apoi "Accessories" și în cele din urmă "Run." După ce apare fereastra Run, tastați "regedit" în "Open" caseta. Acest lucru va aduce până fereastra Registry Editor.
Navigați la opțiunile lingvistice jocului, făcând clic pe mica simbolul "+" de lângă "HKEY_LOCAL_MACHINE", în meniul din partea stângă a ferestrei. Faceți clic pe "Software-ul", apoi "EA Games", urmat de "The Sims 2" și "1.0." Patru opțiuni, inclusiv "Limba" va apărea în partea dreaptă a ferestrei.
3. Dublu-clic pe "Limbă" pentru a aduce-o fereastră numită "Edit DWORD Value." Sub "Value Data," veți vedea un număr între 1 și 23. Aceste numere reprezintă limbi, după cum urmează: 1 pentru engleza americană, 2 pentru limba franceză, 3 pentru germană, italiană 4 pentru, 5 pentru spaniolă, suedeză 6 pentru, 7 pentru finlandeză, 8 pentru olandeză, daneză 9 pentru, 10 pentru portugheză braziliană, 11 pentru Cehia, 12 pentru ebraică, greacă 13 pentru, 14 pentru japoneză, coreeană 15 pentru, 16 pentru Rusia, 17 pentru chineză simplificată, chineză tradițională 18 pentru, 19 pentru Regatul Unit engleză, 20 pentru Polonia, 21 pentru Thailanda, 22 pentru portugheză și 23 pentru limba maghiară.
4.Modificarea numărului în caseta de cea care corespunde cu limba pe care doriți să le utilizați în joc, apoi faceți clic pe "OK". Schimbați limba ar trebui să ia în vigoare data viitoare când rula jocul.

Întrebări similare