Sunt compatibile, dar placa de baza e mai mult pentru overclock si la procesorul pus de tine nu merge overclock, mai bine iei o placa de baza cu chipset B75.
Componentele sunt bune, dar nu stiu daca vei obtine 60 fps in assassin's creed 3, nu e prea bine optimizat si la mine nu era nici o diferenta de fps intre detalii very high si low. mai mult de 30 fps nu scoteam. poate ca intretimp au aparut niste patchuri si s-au mai rezolvat din probleme.
nu-l asculta pe raizen1996, el probabil a avut o sursa petarda Delux si de aia i-a crapat. Corssair sunt producatori de incredere.
Merci pentru raspuns. Da. oricum nu vroiam sa scot chiar 60 fps, adica totusi, macar 40-50 as fi vrut cu o rezolutie de 1366-768. Dar pe mine mai mult ma intereseaza daca piesele sunt compatibile. Ai idee?
Ok, cred ca am s-o cumpar pe asta:
http://www.monclick.it/schede/asus/P8B75%2DM%2DLX/p8b75%2Dm%2Dlx.htm
E si mai ieftina... merci pentru raspunsuri :D
Apropo, vroiam sa te ma intreb, trebuie sa cumpar si fire? Sau ajung la pachet?
A... in mod normal ar trebui sa fie incluse si cabluri si suruburi.
Sunt compatibile, dar placa de baza e mai mult pentru overclock si la procesorul pus de tine nu merge overclock, mai bine iei o placa de baza cu chipset B75.
Iti dau un sfat ia-ti o sursa mai mare eu am 8gb ram amd fx6300 sapphire amd radeon hd 6850 2gb si am avut sursa de 650 si mi s-a ars dupa 3 zile de utilizare....de cand am sursa asta imi merge de minune...deci ia-ti o sursa mai mare staful meu
Alex10092003 întreabă: