| aragon90 a întrebat:

vreau sa-mi cumpar assain/s creed care e cel mai tare si spuneti-mi si mie care e povestea assasin's creed si nu inteleg de ce sunt 2 assasini nu intelg dau funda o sa vedetei care raspunde primul ii

Răspuns Câştigător
| 98Enigma a răspuns:

In assasins creed 1 esti altair acolo nu st povesteabig grin in 2 esti Enzio Auditore Altair este stramosul tau si tu o sa ii calci pe urme dupa ce tactu, fratetu mai mare si ala micu o sa fie spanzurati..mda..trist..apoi il omori pe ala din carui vina o fost spanzurati apoi meri la unchiuto care o sa te invete sa fii assasin si de acolo faci qusturi impotriva templierilor daca tin bine minte in brotherhood nu stiu povestea dar esti tot enzio la fel ca in revelations care ii in cautarea armurii legendare a lui altair (nu is sigur ca ii armura a noh, cauti cewa a lui altair big grin ) in joc esti in istambulunde te bati cu templierii ca sa gasesti 12 chei parca. iti sugerez relevations are o harta imensa o sa faci cewa misiuni cu altair poti sa iti faci propriile bombe arme ai din plin ii un sistem de tower defense ca sa iti aperi teritoriul. etc. scuze pentru greselile de gramatica am scris in graba big grin

6 răspunsuri:
| aragon90 explică:

Mersi

| aragon90 explică:

Ma da de ce sunt 2 assasini este unu negru si unu alb?

| aragon90 explică:

Eu vreau sa fiu ala alb

| 98Enigma a răspuns (pentru aragon90):

Cred ca te referi la Revelations. Ala alb ii Altair o sa joci numa vreo 2-3 misiuni cu el iar cer negru ii Enzio cu el o sa faci campania dar stai linstit ca o sa iti poti cumpara alte costume numa ca trebuie sa joci un pic pentru a le obtine big grin

| aragon90 explică:

Deci asa este da eu stau in Galati stii si am vazut la altex assasin's creed reselvation si scria 2 assaini si un destin

| aragon90 explică:

Ma da am vazut un videoclip ca cel negru il gasise pe cel alb si era schelete si avea ceva stralucitor in mana