| SexyBlue a întrebat:

vreau sa va intreb ceva legat de metin 2. de seturi mai exact big grinbig grin vreau sa stiu daca pe un privat unde nu sunt 6/7 sunt doar bonusuri normale mai este nevoie sa fac si set separat de sura. ma refer ca daca am set de war stiti voica pui sabie si 2 maini si ma gandeam ca daca pe setul de war ai sabie ce-ti mai trebuie si alt set separat de sura nu? straight face sper ca intelegi ce zic. nu stiu ce sa fac exact. daca e necesar si un alt set separat de sura. vreau va rog multe pareri si argumente. Multumesc. DAU FUNDA! happy

4 răspunsuri:
| pribegl a răspuns:

Setul Sura merge combinat cu cel de Razboinic tot ce trebuie sa faci este sa schimbi scuturile.Adica daca faci duel contra Sura folosesti scut Leu, iar cand faci contra Razboinic pui Vultur.
Bonusurile : Maxim aparare Spada si doua maini
Maxim rezistenta magie
Maxim Semi OM
Imun la necunostinta pe scuturi
iar daca mai prinzi patrundere sau critica e bine primita...

| HaKeRo a răspuns:

Mai bine fa-ti un set universal adica daca pe serverul pe care joci vezi war si are doar sabie o mana si putini cu 2 maini pune doar o mana. In general cele mai importante sunt o mana doua maini si pumnal. Sper ca te-am ajutat Funda?

| SexyBlue explică:

Am uitat sa specific ca nu vreau universal. vreau set

| sPartacWs a răspuns:

Exact bvwinking daca vrei iti dau 1 semi-universal: Fi antena- iti faci itm-l de pe tine ( doar pe cele care le porti ) sa ai 60-80% sura+ war 40-20% ninja si saman ( si bns simple sa ai un minim de 50% pumnal 50% clopot 50% sageti ) + sa ai max magie si semiom pe itm... daca faci ce ti-am zis o sa o duci binewinking Deoarece o sa ai 80% sura si war rezistenta si nu mai ai nev de sabie si 2 maini asa ca pui pumnal sageti si clopot tongue