Ăă, eu una n-am păţit nimic ( de fapt nici n-am jucat )
Hai să-ţi povestesc ce-a păţit minunata colegă Ana alias. Desire. ( te iub. )
Mergea ea aşa de frumix şi a apărut un Pokemon pe trecerea de pietoni ( frumixxx rău ) şi normal, a traversat, a luat Pokemonu' şi când să se întoarcă s-a împiedicat pe trecere ( bravossss. )
Vrei şi continuarea?
Pai am cam 5 .
1.Cand cautam mergeam pe strada si stateam asa de atent ca am cazut in sant.
2.Cand cautam un pokemon si nu-l puteam prinde, am strigat atat de tare, in cat vecina langa care stau (nu pre aude din casa) a iesit afara sa vada ce se inatampla, si mai era la vreo 20m o femeie batrana de 80 si ceva de ani care nu prea adude si s-a intors .
3.Era un pokemon langa gardul unui vecin si am dat cu capul de gard, credeam ca gardul e mai in fata.
4.M-am impiedicat pe pietre, am o strada care e plina de pietre si m-am impiedicat, si un om a fugi cand a vazut ca am cazut .
5.Eram la ziua mamei mele,si cautam pokemoni cu vecinul meu,si, am mers in curte la el, si era in cealalta curte, la vecinul lui, si a sarit gardul si mi-a luat pokemonu-l (prieten adevarat) .Am pronuntat cam de multe ori cuvantul ''vecin'' dar na
O zi buna!
Nici mie nu mi s-a întâmplat dar i s-a întâmplat colegei mele. Mergeam in spre mall cand a găsit un Pokemon si a strigat in gura mare " l-am gasiiiiiiit!" Iar dupa un domn spune "m-ai gasiiiiit! "