| pinguin_2568 a întrebat:

Hey!
Vreau sa gasesc o modalitate in care sa cresc in puncte la ladypopular intr-o zi, in afara de jocuri ca le-am folosit.
Dau o fundaaaaa mare!
{scuze categoria}

Răspuns Câştigător
| ALbCuPooTinRoz a răspuns:

Baga id-ul : ubita_deea00 in listawinking
aici vei primi mai multe datalii

4 răspunsuri:
| Jhfdfd a răspuns:

Lol, cu id-ul nu primesti funda ALbCuPooTinRoz :)), daca vrei sa cresti in puncte exista multe modalitati;) [ai aici un expert lady :P] pot sa iti dau si un link dar nu imi e greu sa iti scriu;)
Deci ca sa cresti in puncte poti sa ii activezi talente domnisoarei, sa astepti sau sa inchiriezi un apartament mai mare;)... oo era sa uit de cumparatul unui animalut cu care sa te joci zilnic, sau de iubitul respectiv nivelului pe care il ai;)
Totusi iti dau si link pentru ca poate nu ai inteles ce am incercat sa iti explic ';):http://help.xs-software.com/....../game.html poate ca nu ti.am dat eu cel mai bun link dar sper ca intelegi :D;)

| pinguin_2568 explică (pentru Jhfdfd):

Florinutza96 cum sa-mi activez talentele?

| Jhfdfd a răspuns (pentru pinguin_2568):

Poi iti trebuie diamante, pecare le cumperi q bani reali :d [eu am cumparat. nu e greu ]oh go on, oricum te duci la "PRemium" doar cu mousul apoi va aparea o lista mica... akl scrie jos pe ultimul rand "Talente", apesi akl si iti apare o pagina cu talente, prima e "Carisma". aceasta nu iti da puncte oh go on deci raman restul big grinwinking
succes big grin

| ellenuk a răspuns:

Pai ai punctele de la iubit, incearca sa iti iei apartament mare, cam de cati bani iti da iubitul! joci toate jocurile, daca ai iq de peste 200 cand te duci la biblioteca nu iti mai da iq iti da puncte, de la animale iei puncte cand te joci cu ele, daca iti faci operatii iti da o gramada de puncte, schimba coafura, machiajul, tatuajele si solarul