Cand tu l ai cumparat erau alte vremuri, in primul rand nu prea mai sunt asa populare unitatile tip desktop iar cei care cumpara sunt gameri, iar asta e slab ca pc de gaming, si eu spun ca undeva la 300, 400 de ron, in ziua de azi la 1500 de ron cumperi unul nou si bun
cpu e slabut, placa video e slaba, pentru office e bun si pentru filme, muzica, internet, apropo hard nu ai la el?
Uite aici un pc nou la doar 1160 de ron cu i5
https://www.emag.ro/......DS9JJ0BBM/
Cu 300 lei gasesti configuratii similare cu a ta. Doar ca sunt vandute de firme specializate in comert cu calculatoare "second-hand" si iti ofera 1 an garantie. Deci estimarea de 250 lei facuta de "cineva", este foarte corecta!
Am vandut eu acum 5 ani un calculator cu 3gb ram placa radeon 5570 si amd athlon 64x2 3600 cu 500 de lei noi acu daca iei 200 de lei pe unitatea ta esti norocos.
160 de lei este Placa video
Tinand cont ca in anul 2012 procesorul valora in jur de 300 de lei acum nu este mai mult de 100.
Am nevoie sa stiu ce fel de monitor ai sa-ti dau o estimare.
Tastatura si mouseul impreuna nu cred ca valoreaza mai mult de 15 lei... poate chiar mai putin, pentru ca probabil sunt destul de vechi.
160 noua, poate. Un 5450 il gasesti sh si la 50-60 RON, ca oricum nu merita mai mult.
DaciaRomania întreabă: