Facebook-ul e de ceva vreme buna pe net, nu cred ca are nicio relevanta daca dai numele tau sau daca dai alt nume, dar daca dai numele tau si dai adaugare de prieteni, iar ceilalti vor vedea exact cine ii adauga in lista (in cazul in care unii pe care-i cunosti si in acelasi timp te cunosc, asta va ajuta la acceptarea de prietenie), iar la username, in mod normal ar trebui sa fie numele cu care apari pe facebook, dar oricum modificarile acestea se pot face in timp din pagina de modificare a profilului. O zi buna!
Nu e nici o problema stai linistit/a si da acela o sa fie numele de utilizator!
Buna :] Pai eu consider ca FaceBook-ul este un site care prezinta o anumita securitate deci nu ar fi o problema sa iti pui numele si prenumele adevarate deoarece o multime de oameni le au pe cele adevarate, dar desigur exista si riscuri. Eu una la FaceBook am prenumele meu adevarat dar numele de familie fals...( am pus unul care imi placea mie ) si da sa stii ca acesta va fi noul tau username. Daca te uiti atent ai undea si nume optional sau apelativ parca...acolo iti poti scrie porecla sau ceva de genu. Sper ca te-am ajutat >
AncaLarisaBumb întreabă: