anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi,deci sunt un fel de gamer dar cum nu prea imi permit sa cumpar jocuri,ma uit la diferiti gameri ( pe youtube) cum joaca ( Pewds, Cry, Ken, BagOfGames...etc)ma uit cam de 2 ani. Well am vazut destule jocuri care chiar mi-ar placea dar sincer imi e atat de frica ca o sa le cumpar degeaba, adica ca n-o sa am curajul sa le incep ( Exemplu: Am instalat Ib si am renuntat rapid, din cauza doamnei in rosu ce ma urmarea c: da si nici nu prea era horror adica era genul ala rpg ). Deci acum cateva luni mi-am luat un telefon nou ( Huawei) si sincer am cam 5 aplicatii instalate si am gasit The Walking Dead S.1 ( o parte din el) gratuit si as vrea sa-l incerc dar imi spune ca nu am spatiu suficient pe telefon( jocul are cam 3-4 GB dar nu stiu exact ). Deci stiti cum sa eliberez spatiul ( nu am poze, doar imagini instalate si da, am Clean Master. am cam 2.51 GB liber)deci cum curat spatiu? Thanks.

Răspuns Câştigător
| alexutz184 a răspuns:

Nu ai cum... ia-ti un card de 8 gb e in jur de 30 lei... daca bagi jocul iti ocupa toata memoria iti merge si telefonul greu si unele foldere ale telefonului nu se mai pot ubgrada

0 răspunsuri: