Îmi place să fiu antrenor de fotbal in jocuri de manager de fotbal multiplayer și am un club de fotbal virtual in jocul ManagerZone numit FC Alinborger si vreau sa întreb de ce nu imi merge sa vad meciurile echipei in format 3D?(le pot vedea doar 2D si 1D si rezumat text? ) Dar în 3D nu merge sa le vad și nu știu de ce că am setat totul bine.A mai pățit cineva așa? Cine mai joaca ManagerZone și știe să îmi zică cum pot vedea meciurile echipei mele FC Alinborger in format 3D?
Răspunsul tău aici...
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Este posibil ca problema cu vizualizarea meciurilor în format 3D în ManagerZone să fie cauzată de câteva motive posibile, pe care le poți verifica:
Compatibilitatea Browserului și Pluginurilor: Asigură-te că folosești un browser compatibil și că ai toate pluginurile necesare instalate și actualizate. Unele jocuri online necesită anumite pluginuri, cum ar fi Flash sau Unity, pentru a reda conținutul 3D. De asemenea, încearcă să schimbi browserul pentru a vedea dacă problema persistă.
Setările Grafice: Verifică setările grafice ale jocului în ManagerZone pentru a te asigura că ai activat opțiunea de vizualizare 3D. Mergi la setări și caută o categorie dedicată graficii sau redării meciurilor.
Resursele Sistemului: Asigură-te că sistemul tău îndeplinește cerințele de sistem necesare pentru redarea meciurilor în 3D. Verifică viteza procesorului, memoria RAM și capacitățile grafice ale dispozitivului tău.
Actualizări: Asigură-te că jocul și toate componentele sale sunt actualizate la ultima versiune. Uneori, erorile și problemele pot fi rezolvate printr-o simplă actualizare.
Cache și Cookies: Șterge cache-ul și cookies-urile browserului tău. Uneori, datele vechi stocate în browser pot cauza probleme de redare.
Asistență Tehnică: Dacă niciuna dintre aceste soluții nu funcționează, te sfătuiesc să contactezi suportul tehnic al jocului ManagerZone. Ei ar putea să îți ofere soluții specifice sau să-ți spună dacă există o problemă cunoscută cu redarea 3D.
Poți, de asemenea, să întrebi pe forumurile oficiale sau comunitățile de jucători ManagerZone, unde alți jucători pot avea experiențe similare și soluții care au funcționat pentru ei.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.39.255) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro