Trecând peste greșeala ta, recomand: Godfire: Rise of Prometheus, The Witcher: Battle Arena, Hearthstone, N.O.V.A Freedom Edition, Gangster Vegas, République, Modern Combat 4, Batman: The Dark Knight Rises, Godus, aa, Injustices: Gods Among Us, Dead Space, Deus Ex, CoD: Strike Team, Skylanders Trap Team, Machinarium, Badlands (Half-life și Trine 2 dacă ai Tegra K1)
KOsti, iti multumesc pentru atentia deosebita pe care o porti pentru gramatica utilizatorilor TPU. Si in caz ca eminenta ta vrea sa afle am scris intrebarea pe repezeala si nu am mai avut timp sa imi corectez absolut toate greselile. Si nu inteleg de ce ai mai raspuns daca nu aveai de gand sa ma ajuti. Whatever, sper ca te-am lamurit.
P.S.: KOsti, cu ''K'' nu mi se pare foarte literar, geniule
Multumesc mult, hypentakill, am explicat de unde provine greseala aceea, nu sunt cine stie ce analfabet, am media 10 la romana, de vina a fost doar graba, ma grabeam foarte tare sa ajung undeva si acesta e motivul. Nu obisnuiec sa fac asta. Multumesc mult!
Am descarcat acum cateva zile Republique, dar se oprea de fiecare data. Imi poti da un link de descarcare, preferabil in afara de Google Play?
Larisa1100 întreabă: