Salut!
Ai acelasi tip de system ca al meu numai difera systemul de opere.
http://tinypic.com/r/2njeycy/8
Iti merge sa te joci Dota 2 fara nicio problema este undeva la Low-Medium.
Problema este ca se consuma foarte multa memoria Ram la Dota2 (si daca ajunge undeva la 50-100Mb Ram o sa vezi sa se inchide Dota 2 sau se blocheaza in cel mai rau caz.
PS:Asta dupa 2-5+ ore de joc.
Eu am program de curatare ram Smart Ram si curata ram in asa fel incat sa am suficient Ram incat sa joc continu fara sa se blocheze.
Mult Succes!
Si nu uita sa dai Funda celui mai bun raspuns care te-a ajutat.
Imi poti spune cum pot sa revin cu camera pe personaj? Sau daca se poate sa ramana blocata.
1 Daca ai dat click pe altceva sau pe alt personaj dai click pe pamant sau click pe personajul tau (daca ai murit te duci pana in baza si dai click pe el).
Oricum poti controla jucatorii tai daca sunt OFF sau au iesit din joc.
2 Setari sa meaga mai bine poate vrei sa zici:
Downlondeaza si instaleaza Advanced SystemCare cu tot Packetul sau:
-Advanced SystemCare
-Unistaller
-Smart Defrag
-Driver Booster
Dece programul asta si ma ajuta sa mearga mai repede? (O intrebare pe care o pui tu cred) sau uni 75%?
-Advanced SystemCare iti curata sistemul si creste viteza la calculator (daca dai de 3 ori curatare merge foarte bine).
-Daca Folosesti Driver Booster si instalezi toate Driverele la zi iti creste viteza chiar si in jocuri.
-Daca ai Licenta poti sa folosesti si tu la Advanced curatarea ta este cu atat mai buna si iti mareste foarte mult performanta (Iar la trusa de unelte ai Smart Ram [Romana= Memoria Desteapta]). Sporurile jocurilor o navigare mai usoara in jocuri.
Si Smart Defrag.Defragmenteaza hardiskul in asa fel incat poti naviga foarte bine pe E, C, F, si in aplicati, programe, games...
Creca ai inteles ideea daca ei acest program odata cu packetul (gratis packetul) ai multe facilitati si te poti juca foarte bine).
PS:Cand te joci Dota 2 inchide Advanced System care si minineaza Smart Ram.
Multumesc mult.
Cu placere. (Iti multumesc si pentru Funda).
Sunt 2 Feluri:
Setari din Windows sau din Programe care te mai ajuta sa imunatatesti pc foarte bine sau cat de cat.
La Trusa de Unelte de la Advanced System care ai o gramada de chestii folositoare care nu le gasesti in majoritatea programelor:
Iti zic asa cateva chestii daca vrei sa stii sau sa imbunatatesti pc sau sa mearga mai repede cum vrei asta este la alegerea ta OK.
1 Cel mai bine este sa iti ei licenta pe Advanced SystemCare sa beneficiez de majoritatea programelor care ti le ofera si o inbunatatire mai buna.
2 Curatare Registri/Curatare Hardisk/Curatare Ram (Smart Ram).
3 Cele mai bune lucruri care le gasesti in Trusa de Unelete si nu gasesti in marea majoritate din sistem si cel mai bun este :
Administratorul Proceselor.
-La programele care o sa le mentionez vreau sa le dai click dreapta=>Seteaza Prioritatea=>Joasa
Simplu usor si te ajuta sa navighezi foarte repede fara sa iti dai seama.
Acuma la Procese urmatoarele programe sunt:
-wmiprvse
-winlogon
-System
-Sua10_SmartRam
-smss
-Antivirusul (AVG/Norton/Avira/Nod32...)
-crss
-exlorer (Prioritate dai =Inalta)
Acuma la Servicii
-Lass
-serices
-Spoolsv
-Svchost (toate care ti le arata le dai la joasa).
Si acuma vei vedea performanta ta in sistem foarte mult.
4 Acuma o setare din Windows.
Start=>regedit=>Hkey_Current_User=>Control Panel=>Desktop=> MenuShowDelay
Setare 1 dai Ok si inchizi.Aceasta setare se schimba la 200 odata ce dai curatere cu Advanced SystemCare.
Dar iti mareste viteza din Desktop.
5 Start=Control Panel=Mouse
Buttons=>Double-Click Speed unde scrie ai un cursor (du acel cursor spre Fast la Maxim il duci in partea dreapta acel cursor si dai OK).
Acuma cand deschizi Computer sa intri intr-un folder se deschide mult mai repede nu mai trebuie sa astepti 1min sau 10 sec sa incarce imediat apare.
Am facut un mic tutorial ce trebuie sa faci sa iti maresti 20-45% viteza fara prea multe batai de cap simplu si usor.
Fa-ti cont pe http://www.game-debate.com si o sa vezi acolo daca iti merge.
Iti merge, poti cauta si pe net cerinte de sistem dota 2 dar iti zic eu ca iti merge.