Eu stiu 1-2 nu chiar 5. [GM]Miaunet, Poseydon dar uitate si tu in top15 si vezi e chiar asa de greu intra pe site si e acolo rank sau top15 si dai. Fundita?
Of of of, uras sa vad oameni care nu gandesc (fara suparare) te-ai gandit macar doua secunde sa intri pe site si sa te uiti la top15! Fundita?
Frate nu ma iau dupa top de exemplu belese are 98 si dintr-un skil ii rupe pe cei de 99 eu ma refeream dupa iteme dupa dmg k poa sa fie unu de 99 si sa fie praf sal rupa unu de 80 deci nu ma refeream la nivel ai inteles?
)) ma faci sa rad nu asta ti-am zis ti-am zis sa te uiti in top5 adica acolo gasesti si de lv 75-99 stiu ca conteaza itm dar eu ti-am zis cumva de ex: cauta de aia de 99 ca is cei mai buni? dhoamne ce copil.Nu intelege deloc top5 acolo cei mai buni nu cont levelu si inca odata iti zici nu ti-am zis ba cauta GM is cei mai buni si fraiere lv max e 100
Ma refer la iteme nu la nivel ca daca unu de 99 e praf normal k il rupe unu de 80 cu itm mai bune... ati inteles?
Fratilor eu am referam la iteme nu la nivel daca treci de 75-80 si ai iteme calumea bonusate nu conteaza lvl ati inteles?
)))))))) ma faci sa rad nu asta ti-am zis ti-am zis sa te uiti in top5 adica acolo gasesti si de lv 75-99 stiu ca conteaza itm dar eu ti-am zis cumva de ex: cauta de aia de 99 ca is cei mai buni? dhoamne ce copil.Nu intelege deloc top5 acolo cei mai buni nu cont levelu si inca odata iti zici nu ti-am zis ba cauta GM is cei mai buni si fraiere lv max e 100
Nu Stiu exact dar iti spun ca dupa parerea mea HIPHO4 este cel mai bun de pe ro
KidOoNh întreabă: