Stardoll este un site de fashion asa ca ar trebui sa te inscrii la o prezentare de moda pentru inceput si apoi vezi ce se intampla mai departe.
Trebuie sa iti faci mai intai un cont, si dupa te va indruma instructiunile ...astept fundita
Te pup :*
Pai sunt vreo 4 jocuri pe pagina principala si daca le joci si faci un anumit scor iti da 5 banuti.doar ca ei expira in cateva ore.nu stiu exact in cat timp si doar un banutz poti pastra...adica nu expira... nu stiu daca ai inteles
Eu sunt de mult pe site si nu stiu sa te poti inscrie la vreo prezentare intru zilni de 2 ani de zile. bani poti sa faci asa cum a zis wanna sau dand in stanga un scrie + 0 apoi pe butonul "play earn" alegi un joc si primesti 4 bani valabili azi si 1 ban care sta acolo pana ce il cheltui. cam atat.
Buna fetelor, vreau si eu sa stiu sa fac bani va rog frumos ca jocurile de la play ern sunt de imbracat si nu imi dauy bani! ajutor va rog multi!
Pai! Trebuie sa vizitezi pe cineva si ii votezi covergirl, album si scenary, apoi votezi la catwalk si la fashiondesign. Am auzit ca sunt si neste jocuri dar u stiu care dau bani. Oricum, daca faci ce ti-am spus primesti 5 sd! Mult succes! Contul meu pe stardoll e StanciuRaluca. Viziteaza-ma daca vrei si ca sa primesti banuti voteaza-ma Glumeam!
Pai! Trebuie sa vizitezi pe cineva si ii votezi covergirl, album si scenary, apoi votezi la catwalk si la fashiondesign. Am auzit ca sunt si neste jocuri dar u stiu care dau bani. Oricum, daca faci ce ti-am spus primesti 5 sd! Mult succes!
Pai! Trebuie sa vizitezi pe cineva si ii votezi covergirl, album si scenary, apoi votezi la catwalk si la fashiondesign. Am auzit ca sunt si neste jocuri dar u stiu care dau bani. Oricum, daca faci ce ti-am spus primesti 5 sd! Mult succes! Contul meu pe stardoll este Mary1999Magic ...Viziteazam a plz... FUNDITA?
Pai in primul rand trebuie sa votezi sccenarii, albume, fete(5/5)fete care pot deveni CoverGirl si haine, in acest fel poti face bani si iti adauga 4 plus unul gratis, astept fundita, mersi
RaduMerciuc întreabă:
AditaRd întreabă: