Este compatibila, doar va limita performantele ei. deci, placa de baza o trage putin inapoi, placa video nefuncitonand la capacitate maxima! e cum ai pune un hard disk sata III pe o placa de baza cu sata II. deci, hardul, degeaba este sata III, el va functiona la viteza de sata II din cauza limitarii de viteza data de placa de baza!
Sa fie undeva pe la 350 lei
Eu ti-o recomand pe asta! http://www.pcgarage.ro/......5-128-bit/ gainward gts 450 512MB DDR5 128 bit. tu poti incerca si alte variante, putin mai ieftine. conteaza foarte mult in recomandarea mea faptul ca re ddr5. :)
Pretu nu e problema, dar placa mea de baza are un slot pci-e x16 1.0, placa asta video ce mi-ai recomandato e excelenta dar cred ca are pci-e x16 2.0(nu sunt sigur) nefiind compatibila cu placa mea de baza.Acum te intreb este compatibila cu placa mea de baza sau nu?
Este compatibila, doar va limita performantele ei. deci, placa de baza o trage putin inapoi, placa video nefuncitonand la capacitate maxima! e cum ai pune un hard disk sata III pe o placa de baza cu sata II. deci, hardul, degeaba este sata III, el va functiona la viteza de sata II din cauza limitarii de viteza data de placa de baza!
anonim_4396 întreabă: