anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi spuneti si mie un MMORPG awesome dar care sa nu necesite atata ajutor de la prieteni? ( Ma refer ca la unele jocuri trebuie sa faci totul cu echipa sad.)

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gen MMORPG:
1. Talisman, merita jucat e frumos, eu am jucat 3 ani si m-am plikt.
2. MU
3. Cabal
4.WoW ( World of Warcraft ) este ffrumos jocul are super grafica :) eh, dar are 16GB+ depinde, eu personal am jucat un privat WoW, WoW multen.
5. Metin2, nu stiu dc l-am scris, dar te sfautiesc sa nu te apuci, e cel mai retardat joc din genul MMORPG, plin de hackeri, copii mici si tot felul de topiti.
Eu acum personal joc jocurile din genul MOBA ( Multiplayer Online Battle Arena )
1. League of Legends, chiar acum joc acest joc de acum 8 luni, este incredibil, dar din pacate se bazeaza mult pe spiritul de echipa. Sunt 2 baze cu 2 echipe de cate 5, iar scopul este sa ii distrugi baza ( nexusul ) inamicului.
Uite siteul LoL aici: http://eune.leagueoflegends.com/ro
Eu am 3 conturi.
1. styx01 este principalul meu cont, dar este banat pana pe 5 ianuarie:D are 30 full.
2. sKiNeK002 este contul meu secundar, adica pe care joc acum pana se debaneaza cel mare.
3. MetriX112 tot lv 30, dar este banat pana pe 7 ianuarie din cauza unui prieten.
Bafta, daca te hotarasti sa te apuci de LoL contacteaza-ma aici :D
Funda?:D

| Alexandru_Bucalae_2000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi dai si mie unul
plz
am skipe si si echipa de lol dac vrei sa ma adaugi skipeul meu este alexandru.sergiu1 si te bagam si pe tine dac vrei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

WoW multen *

| dubzz a răspuns:

Dota 2, League of Legends, Warcraft. Funda please? happy

Întrebări similare