| ionutz255 a întrebat:

Imi zice-ti si mie va rog ce bonusuri se pune la sura pentru PVP? Ma refer la bonusurile 6/7 happy...

3 răspunsuri:
| iLovePizza51 a răspuns:

Salut, depinde ce metin2 joci. Acum am sa spun asa mai pe general, adica mai pe toate metin-urile. Majoritatea isi fac set-uri, deci eu as zice set, dar set universal, adica full. Si daca server-ul de metin2 nu dispune de seturi, contra si aprare, poti sa iti pui inteligenta. Funda?

| ionutz255 explică (pentru iLovePizza51):

Pai nu stiu sa fac seturile PVP valmondialmt2 e si nu stiu sa fac set la bns 6-7 sad universal vreau...imi zici si mie te rog?

| iLovePizza51 a răspuns (pentru ionutz255):

Universal nu consta in 6/7, consta in cele 4, respectiv 5 bonusuri. Universal = Set impotriva tuturor armelor. Adica 15% DEFF SABIE, 15% 2 MAINI etc. Intelegi?
Pentru shaman acum nu e neaparat sa iti faci, doar daca nu pe metin-ul respectiv shaman-ul domina, daca nu nu iti pune nimic de shaman. Sugerez in felul urmator : Deff la sabie, 2 maini, sageti, pumnale.
P.S. La alea 6/7 e simplu : pe item pui asa, ex : Aparare impotriva sura 5%( 10, 15 %, depinde). Si urmatorul :Atac + 5% (10, 15 %) impotriva sura.