| Rawrrrr a întrebat:

IMVU. Buna. nu m-am mai jucat IMVU de o groaza de timp. si intr-o zi ma plictiseam si m-am gandit sa ma joc din nou. ok. am intrat pe site. am bagat emailu, parola si am intrat in cont. am dat download. l-am instalat. si cand sa deschid jocul imi aparea,, It appears that Imvu has crashed. Would you like to restart IMVU? si pot sa dau Yes sau No. ". daca dau Yes imi apare din nou. Daca dau No acelasi lucru. imi apare de o groaza de ori... Si am incercat primadata luni. Azi am incercat din nou. Mi-o aparut chestia asta. L-am sters. L-am instalat din nou si nimic straight face Ce pot sa fac? straight face Va rog ajutati-ma! :* Fundita daca doriti >big grin

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai reusit sa ii faci ceva?

| Rawrrrr explică (pentru anonim_4396):

Nu. de ce? si tu ai aceiasi problema? sau ma poti ajuta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Rawrrrr):

Am aceiasi problema idioata, am reistalat o versiune muuuult mai veche si a mers dar imi dadea niste erori.

| Rawrrrr explică (pentru anonim_4396):

Eu am lasat-o balta oh go on. mi-a fost ciuda ca nu aveam nici un habar ce sa ii mai fac. l-am reinstalat de vreo 5 ori. si NIMIC. am incercat si de pe calculator si de pe laptop si aceiasi prostie imi aparea oh go on am lasat-o balta. :d

| anonim_4396 a răspuns (pentru Rawrrrr):

E problema de la ei laughing, si eu m-am sictirit dupa ce am reinstalat o groaza de versiuni.