| Iordan_Cristi_1996 a întrebat:

In curand o sa am un canal de youtybe si as vrea sa stiu un program necesare; la setari youtube cum as putea sa pormesc canalu si ce setari sa fac unde se pot face setari ( explicit va rog ); parteneriat cu curse; cum randez video un; intro poza de coperta si profil; unde o sa-mi trimita bani si dca stici un pc la pc garage cu sursa de 80+; 8 ram ( si restul) de vreo 2.400-2.800 ron si daca bani o de la parteneriat o sa mii trimita in euro sau ron?

PS

1 răspuns:
| Xavicvm a răspuns:

1. O sa inveti tu pe parcurs... iti apare in dreapta-sus un cerc, click pe el, setari canal si de acolo faci tot felul de setari.
2. Intro-uri o sa iti faca un designer care se ofera sa faca un intro pentru tine, sau editezi template-uri facute de Youtuberi ca Velosofy sau PushedToInsanity, la fel si cu coperta si poza de profil. Sau ti le faci singur in Photoshop ca nu-i asa greu, cu intro-urile e mai greu.
3. Eu zic sa nu-ti faci pentru inceput parteneriat cu Curse, pe la 3000 de abonati te muti la ei, dar pentru inceput eu zic sa ai parteneriat cu Freedom. Si banii o sa ti-i trimita pe contul tau de PayPal, in dolari sau euro.
4. Imi pare rau dar cu PC-ul nu stiu ce sa zic, nu prea am idei, cauta pe internet.
Sper ca te-am ajutat, imi dai funda te rog? happy