| superhero a întrebat:

In GTA San Andreas cum faci sa mergi rapid pe bicicleta(BMX)si sa mergi incet adica incet cu CJ pe jos? funda mare din aur si frumoasa

Răspuns Câştigător
| Raydar a răspuns:

Cand cj se urca pe BMX apasa repede si de mai multe ori pe W(cred) si vei vedea ca Cj se va ridica in picioare pe BMx si va incepe sa pedaleze mai repede,Cat despre chestia cu mersul incet,daca nu era chestia cu anoseonglass, nu stiu(vezi cand scrii, sa nu dai esc si sa scrii-nu e ca la Vice city sau gta 3-si tasteaza cheatul incet

9 răspunsuri:
| Raydar a răspuns:

CU BMX dai repede pe tasta cu care mergi inainte(w sau sageata sus depinde cum ai configuratia) cat despre faza cu cj, cred ca te referi la chestia cu adrenalina, daca e vorba de adrenalina scrie asta cand joci anoseonglass

| superhero explică (pentru Raydar):

Multumesc dar am configuratia normala te rog invatama si iti dau fundabig grin

| Raydar a răspuns (pentru superhero):

Cand te urci pe BMX nu tine apasat tasta. apasa pe ea repede de mai multe ori,si ai sa vezi ca CJ se va ridica de pe sa si va incepe sa pedaleze mai repede.Iar la chestia cu mergul incet, daca nu era vorba de chestia cu adrenalina, nu stiu ce e.scrie cand te joci anoseonglass(nu pune pauza, pentru ca in san andreas nu e ca in vice city sau in 3, parolele nu merg cand jocul e pe pauza)

| Raydar a răspuns (pentru superhero):

Cand cj se urca pe BMX apasa repede si de mai multe ori pe W(cred) si vei vedea ca Cj se va ridica in picioare pe BMx si va incepe sa pedaleze mai repede,Cat despre chestia cu mersul incet,daca nu era chestia cu anoseonglass, nu stiu(vezi cand scrii, sa nu dai esc si sa scrii-nu e ca la Vice city sau gta 3-si tasteaza cheatul incet

| superhero explică:

Asa mai lamurit cu rapidul pe BMX acum te rog mai zi-mi cum fac sa merg cu CJ incet am vazut aia dar nu merge te rog ajuta-ma

Răspuns utilizator avertizat
| Lambda a răspuns:

Si eu am intrebat asta si nu a raspuns niciunul asa cum ti-a raspuns Raydar, asa ca as dori sa te adaug pe tine si pe Raydar la prieteni.

| XxMaestrulXx a răspuns:

Sa mergi incet la gta san andreas cu cj dai pe alt! funda? big grin

| Predusca_Ionut_1992 a răspuns:

Apesi w w w w w w w w w w w w adica de multe ori w ai inteles?

| Acioaca18 a răspuns:

Superhero ca sa-l faci pe CJ sa mearga incet apesi pe alt, iar ca sa-l faci sa mearga repede pe bicicleta nu tine apasat pe tasta w o apesi repede si de multe ori.