La inFamous m-am gandit si eu, pentru este PS Exclusive, pentru ca ti-l cumperi / ti-l da (depinde de oferta) cu doua controller (din cate am citit mai sus). Dupa ce il termini / te plictisesti de inFamous, iti poti cumpara FIFA 12 (daca ai bani cumparale pe amandoua) si traieste experienta fotbalului.
Depinde, de ce jocuri iti plac. Daca iti place mult fotbalul, cupara-ti FIFA12, daca iti plac jocuri actiune-aventura (+ puteri paranormale) poti incerca inFamous 2. (Daca vrei sa iti ei inFamous 2 pentru Playstation 3 / Xbox 360, nu e neaparat controller-ul)
Pentru mine chiar nu conteaza ce joc cumpar, conteaza sa fie unul bun. am spus si FIFA pentru ca prima oara cand am jucat FIFA 09 pe un PlayStation 2 mi se parea revolutionar din cauza joystickului. Ei, vreau sa traiesc acel sentiment si in HD, iar inFamous stiu ca e doar un PS Exclusive. Pentru mine ambele jocuri doresc sa le cumpar dar cred ca o sa ma duc pe inFamous 2 pentru ca are inlus si un al doilea controller, care mi-ar folosi la Gran Turisimo 5. Daca te mai pun sa raspunzi inca o data la intrebare cu precizarea ca plec pe 6 la statiune si ma intalnesc cu niste prieteni, care ar fi mai bine sa mi-l iau: un controller, FIFA 12 sau inFamous 2 cu controller?
La inFamous m-am gandit si eu, pentru este PS Exclusive, pentru ca ti-l cumperi / ti-l da (depinde de oferta) cu doua controller (din cate am citit mai sus). Dupa ce il termini / te plictisesti de inFamous, iti poti cumpara FIFA 12 (daca ai bani cumparale pe amandoua) si traieste experienta fotbalului.
Fifa 12 este un joc extraordinar și nu se compară cu un alt joc de fotbal de pe PS2. InFamous este o exclusivitate reușită, dar pe alocuri repetitivă. Cel de-al doilea joc din serie este mult mai bun, însă nu prea are rost să-l joci dacă nu l-ai jucat pe primul.
Îți sugerez să cumperi Fifa 12 + un controller. În felul acesta vei putea să te joci cu prietenii tăi. Infamous 1 și 2 sunt jocuri single player și nu vei avea ce să faci cu cel de-al doilea controller. Baftă!
anonim_4396 întreabă: