#hater mode on#
Configuratia e de tot rahatul, si cel mai probabil e laptop, da l bunicii sa frece menta pe facebook. acum ca m-am descarcat #hater mode off#
Placa da rateuri rau, si nu inteleg de ce ai luat un model cu 1, 5 gb ram. Merg jocuri pana in 2008, la low cu un fps mediu de 30. Daca vrei mai noi poti incerca idieuri precum the bridge, no time to explain etc.
#hater mode on# Gamer nu e ala care se joaca counter strike si metin toata ziuz copil scapat in cap.
Placa de video una mai buna ar fi buna, cred ca merge
cs
need for speed
fifa 2011
si mai multe vezi tu pe net
In primul rand procesorul este de 1.8 si atat.Ai putea sa iti iei sa iti iei sa ai 2gb rami.Placa video ia-ti macar o placa video de 1gb ddr3 si iti recomand ca iti merge jocurile noi super bine in afara de battelfield 4 si cod ghost etc.Eu de ex am Intel pentium dual core e2160 de 1.8 ghz si incerc sa imi fac overclock.Placa video nVIDIA gt 630 1 gb ddr3 si 128 biti si 2gb ram ddr2 si imi merg ce vor muschii mei sper ca ti-am fost de ajutor funda? Si zi-mi si mie ce sursa ai si ce chipset.
Ai un PC bunicel, incearca jocurile de tip Source ca Half-Life sau Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Team Fortress 2 (e gratis pe Steam, dar ia cam mult spatiu).
Nu stiu ce ai putea juca, asa mai nou, pe acest sistem
Counter Strike 1.6
Nfs Most Want
Fifa 2007
Fifa 2008
Delta Force:The Black Hawk Down...
FUNDA!
User252426 întreabă: