Ok,vampirii se fac cu Sims 3 Late Night sau Supernatural cupland 2 vampiri si punandu-i sa faca un copil.
Zanele se fac doar cu Sims 3 Supernatural.La fel, pui 2 zane sa se cupleze(sa nu zic zani) si apoi ii pui sa faca un copil.
Dar cu varcolacii cum ramane?
Si aia la fel, punand 2 varcolaci sa faca un copil.
Si cum se face copil zana si vampir, dar varcolac? Eu am sims 3 pets. Da-mi id-ul tau.
Nu ai nici un cont pe o retea de socializare sau ceva, vreau doar sa imi zici despre sims nu altceva? iti dau eu un id pe care nu il folosesc si intri pe el, vrei?
Eu nu o sa folosesc mess-ul indiferent.Nici macar nu il am instalat.
Si da, am cont pe un site numit Stardoll.Sunt doar o fetita si de asta nu am mess.Ma consider prea mica.
Fetita? Hmm, oricum atunci spune-mi aici cum se fac vampiri si zane pe sims daca stii.
Am numai sims 3 pets, ce actiuni pot sa fac aici?
In Sims 3 Pets poti sa cauti unicorni dar e cam greu deoarece eu am incercat sa caut prin orasul inclus in Pets si nu am gasit niciun unicorn.
Ok,vampirii se fac cu Sims 3 Late Night sau Supernatural cupland 2 vampiri si punandu-i sa faca un copil.
Zanele se fac doar cu Sims 3 Supernatural.La fel, pui 2 zane sa se cupleze(sa nu zic zani) si apoi ii pui sa faca un copil.
Dar cu varcolacii cum ramane?
Si aia la fel, punand 2 varcolaci sa faca un copil.