| kfghghg a întrebat:

In ultima vreme mouse-ul meu (Marvo M309) are fite...Cand il bag in pc se ilumineaza dar lumina aia rosie de sub orice mouse nu se aprinde si nu merge, trebuie sa il scot si sa il bag de o mie de ori ca sa il fac sa mearga.Nu e usb-ul spart sau stricat, un fir rupt...Are cineva idee ce are? Dau funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E destul de clar ca e de la fir... Nu prea ai ce ii face decat sa iei unul nou.

| RaduFlorentin34 a răspuns (pentru anonim_4396):

Crezi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RaduFlorentin34):

Da. Nimic din partea software (drivere/aplicatii) nu ar afecta mouse-ul in modul asta.

Ba cam ai dreptate dar ai skype

Am Skype, de ce?

Ca sa ma ajuti la ceva ca se pare ca te pricepi la IT daca vrei skpu il ai mai sus dar sa dai add te sun cam maine

Poti spune aici, nu e nevoie de vorbit pe Skype.

Voiam sa ma joc si eu cu cineva dar acum hai lasa... offfffff

Oricum nu ai gasit persoana potrivita. Eu nu prea joc jocuri...

Ok dar uite chiar vreau sa ma qajuti am un pc destul de slab dar am incercat ceva care pot sa joc si la toate jocurile e ecranul ROZ am avut 7 dar mi-am bagat xp sa incerc

12 răspunsuri:
| RaduFlorentin34 a răspuns:

Salut

Deci trebuie sa ai driverele de la mouse ca sa stii cum uite te la asta https://www.youtube.com/watch?v=jOSv30V102Q posibil sa gasesti si ADD SKYPE : RaduFlorentinGaming

Deci trebuie sa ai driverele de la mouse ca sa stii cum uite te la asta https://www.youtube.com/watch?v=jOSv30V102Q posibil sa gasesti si ADD SKYPE : RaduFlorentinGaming DA FUNDA LA ''salut'' pls