| Sprike a întrebat:

INCREDIBIL straight face
Deci, pc-ul meu e bunicel dar are o problema foarte mare straight face
Are 2 partiti un C si un D
In C se afla windowsul si programele iar in D se afla jocurile
Dar in C E FULL! VARZA! NADA LIBER!
Nu mai stiu ce sa fac... am dezinstalat programe nenumarate, nici winrar nu mai am straight face
Si tot e full,nici sa instalez jocuRi nu mai mere,nici de filme, se blockeaza si imi zice low disk space, am defracmentat tot, nu mai pot! ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| DDCC a răspuns:

Salut!
Cred că ţi-i plin de troieni şi de altele.
Dacă nu ştii cum să reinstalezi Windows-ul fă asta:
Click pe Start> Run, scrii cleanmgr.exe dai enter alegi C, enter, aștepți apoi selectezi tot apoi dai Ok.
Deschizi iar Run, scrii msconfig.exe, mergi la Services, bifezi Hide All Microsoft apoi dai Disable, de la Startup lași doar Microsoft Operating System, dai Apply, Ok.
Dacă poți downloada și instala programe atunci ia astea două
ASC> http://goo.gl/o0Emj
Malwarebytes www.ninite.com/malwarebytes/
şi scanează cu ele, foloseşte utilitarele de la ASC (Toolbox).

Acum, nimic nu se compară cu un Windows reinstalat, am precizat de astea în cazul în care ai ceva fişiere importante sau alt motiv pentru care nu ai vrea să reinstalezi Windows-ul.
Poţi folosi ce ţi-am zis oricând, nu fac rău astea.

2 răspunsuri:
| MrCaNaByS a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iti reinstalezi windows-ul si sa iti reformatezi partitiile. Pierzi 2-3 ore dar merita.

| mickeyMT a răspuns:

Reinstalezi Windows. Este posibil ca sa-ti fi virusat calculatorul, fiindca memoria nu se ocupa singura. si sunt sigur ca pana acum ceva timp nu ai avut probleme cu C. Eu iti recomand sa-l bagi iar windows si sa-ti iei un antivirus free dupa. Daca nu vrei sa-l reinstalezi, cauta pe net un antivirus free cum ar fi avira si scaneaza calculatorul, poate asa scapi de virus.
Succes