| gamerulmalahios a întrebat:

Influenteaza rezultatele academice gusturile la jocuri video?
Salut TPU! Am observat ca, in general, cu cat cineva are note mai bune la scoala cu atat e mai gamer...am mai vazut si exceptii dar in general eu asa am vazut-un baiat care are note proaste cel mai probabil joaca doar jocuri simple-de timp shooter, action-adventure, platformer, sport, etc -jocuri care nu necesita neaparat gandire. Unul care are note bune, pe langa aceste tipuri de jocuri am observat ca se mai joaca si jocuri de tip moba, rts, rpg-jocuri ceva mai complicate.Iar chestia asta are o logica-personele care au note bune sunt mai tocilare decat cele care au note proaste...si cu cat o persoana e mai tocilara cu atat e mai probabil sa se joace mai mult jocuri video(dupa parerea mea). Dupa, mai e chestia si ca un tip mai golan mai are si alte preocupari-iese mai mult pe afara, prin oras, etc. si nu ii mai ramane atata timp sa se joace jocuri video-prin urmare, se joaca doar jocurile de care are timp.Pe langa asta, mai e chestia si ca, dupa cum am zis, un baiat mai golan nu prea joaca jocuri mai compliate; si nu numai jocuri video, sa ne gandim si la cele din viata reala-fotbalul e un sport pe care ii poate juca oricine, nu conteaza de nivelul de educatie pe care il are, in schimb, sahul spre exemplu nu prea e jucat de toti.De ce? Pentru ca sahul necesita mult mai multa gandire decat fotbalul.Asta ma gandesc se intampla si la jocurile video. In schimb nu sunt sigur.Am mai vazut si multe abateri de la regula. Si totusi as vrea sa ma asigur de chestia asta. Deci, voi ce credeti:
ARE IMPORTANTA NIVELUL DE EDUCATIE AL UNEI PERSOANE CU GENUL DE JOCURI VIDEO PE CARE LE JOACA? CREDETI CA E ADEVARAT CE AM SCRIS MAI SUS? SAU DOAR MI S-A PARUT MIE SI N-ARE NICIO IMPORTANTA? Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| eckblume a răspuns:

S-au facut studii pe acest subiect si da, e o corelatie. https://www.independent.co.uk/......57176.html
https://www.sciencedaily.com/releases/2017/11/171115153631.htm
Acum depinde de ce fel de joc este.