| aXy99 a întrebat:

Intentionez ca la vara sa imi cumpar o consola de jocuri. Nu ma pot decide intre xbox one si ps4. Care e mai avantajos, am inteles ca ps4 are specificatii mai bune, dar este nevoie sa cumpar ceva in plus. Care e diferenta intre slim si normal? Merita cumparat nou sau il pot lua la mana a 2-a la un pret bun, el fiind aproape nou? Dati-mi niste informatii despre aceste 2 console, cum iti faci cont, te poti juca in retea, te costa ceva etc. Jocuril e 2nd hand de regula sunt ok sau e de preferat sa fie cumparate noi (desi nu cred ca e cazul)?

PS: Am televizorul asta: http://altex.ro/televizor-led-smart-full-hd-webos-3-0-81 cm-lg-32lh6047, nu cred ca as avea probleme cu el, nu?

3 răspunsuri:
| DavidoffUser a răspuns:

Nu ai nicio problema cu Tv-ul.
In alegerea unei console nu depinde de care e cea mai buna. Toate jocurile merg mai mult sau mai putin la fel.
Factorul decisiv, pentru mine cel putin, cand mi-am luat xbox 360 a fost Forza, nu mi-a placut varianta celor de la Sony -Gran Tursimo- asa ca am ales xbox si nu m-am mai uitat in spate.
Te-as ruga sa te uiti la fiecare consola in parte si sa te interesezi ce jocuri au IN EXCLUSIVITATE, aici e buba, nu ca una e mai buna si cealalta e de rahat.Vezi ce-ti place sa te joci, ce te-ar interesa, ce controller iti place etc.
Amandoua sunt la fel de bune.

| SimoneGanu10 a răspuns:

Pai la performanțe hardware castiga ps4 cu o procesare a jocurilor de aproape 50% ani
La controller castiga xbox one controllerul fiind mai confortabil.
La capitolul kinect castiga tot xbox one kinect, kinectul fiind mult mai
La capitolul design castiga ps4 fiind mai mic si avand suport pentru pozitia
La capitolul abonamente castiga ps4 deoarece oferta abonamentului este mai avantajoasă
La capitolul pret castiga ps4. Consolele au cam acelasi pret dar ps4 are componente hardware mai bune după cum am zis mai
La capitolul interfata castiga ps4 deoarece aceasta este mai rapida
La capitolul jocuri fiecare cu gusturile sale. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| aXy99 explică (pentru SimoneGanu10):

Nu ti-ai terminat propozitiile...