| aXy99 a întrebat:

Intentionez sa cumpar GTA 5 si am niste intrebari pentru cunoscatori:
1. Ar fi ok sa termin sau macar sa incep sa joc GTA offline (cu storyline si toate cele) sau sa trec direct in ONLINE? Nu am mai jucat decat vice-city.
2.In modul online am aceiasi bani ca si in offline?
3. E vreo diferenta intre offline si online?
4. Daca ma plimb in modul online pot fi omorat si sa pierd bani sau alte chestii?
5. Exista coduri de arme sau de alte grozavii legale (adica facute de RockStar)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Incearca sa il termini, are o poveste foarte tare.
2. Nu, sunt bani diferiti.
3.Da foarte mare,ai alte caractere,bani diferiti,playeri reali, poti vorbi cu ei, dai jafuri, cumperi masini, case etc.
4.Da poti fi omorat, doar ca nu pierzi banii, pierzi doar armele care le ai in momentul respectiv.
5.Da,exista coduri cam pentru tot, faza e ca daca activezi un cod nu mai castigii trofee si alte lucruri + ca nu dureaza la infinit ca la celelalte GTA-uri. FUNDA?

3 răspunsuri:
| aXy99 explică (pentru anonim_4396):

Deci daca folosesc coduri nu mai primesc trofee. Ok, dar cu ce ma ajutau acele trofee si ce intelegi prin "alte lucruri"?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aXy99):

Trofeele nu te ajuta cu nimic...te mandresti cu ele in fata prietenilor.''alte lucruri'' adica nu mai castigi aceeasi suma de bani.

| IonutCG90 a răspuns:

1. Mai bine termină-l OFFLINE și după cu experiența dobândită ajungi și la ONLINE
2. Nu
3. Este ca în SAN ANDREAS doar că e GTA 5, adică mult mai dezvoltat
4. Da
5. Coduri nu, grozăvii mereu vor exista.

Întrebări similare