Pai trebui sa ne spui ce ce level esti. si daca esti level 30, ce divizie. eu de exemplu sunt gold 4 si am ezreal si varus si joc cu ei. Deci:
Vayne e printre cei mai grei adc, nu ti-l recomand
Lucian e destul de slab, toti ceilalti sunt mai buni ca el
Jinx e si ea grea
Ezreal e usor, are cooldown-uri mici, singur chestie mai grea e sa nimeresti ultimata globala.
Vaurs... hmm, daca nimeresti 90% din Q-uri, il poti juca. e foarte important sa dai poke ( = sa dai harras fara ca tu sa iei damage). Si mai are ultimata care e tot skillshot (skill fara target, nu trebuie sa selectezi campionul ca sa poti da skillul).
Deci, iti recomand ce joc si eu, adica Caitlyn, Varus si Ezreal.
Am lv. 10 sunt la argint..Am jucat cu Jinx chiar daca esti grea si m-am invatat.Nu-i problema daca este greu sa joci.Dar ce nu mi-a placut la jinx e ca nu are skilluri pe distanta mai mare.Si skillurile sunt mai slabute.Dar eu pe Ezreal am pus ochii imi place mult dar singurul lucru care nu mi-l place la el e ca nu are stun.
Sa te mai intreb ceva : Cat costa Ezreal Unda de Foc? Adica skinul? Cat RP?
Este Ultimate skin si costa 3200 RP, nu-ti sugerez sa-l cumperi decat daca nu ai ceface cu banii Ezreal e chiar ultimul campion pe care mi l-am cumparat si chiar daca nu are stun, gandeste-te ca pe E, mai ai inca un flash. cu care poti si sa scapi, si sa-i prinzi pe altii.
Si-ti mai sugerez ceva: pune-ti lolul in engleza. e mai bine decat in romana.
Jinx din acestia, dar iti sugerez caitlin are distanta mai mare si e usor sa ii bati