| Adysh196 a întrebat:

Intrebarea mea este, din ce cauza nu se vad jocurile pe intregul ecran, mai exact orice joc se vede in centru' monitorului si in parti mi se vede negru, ma puteti ajuta si sa imi explicati ce trebuie sa fac.

5 răspunsuri:
| alin_9439 a răspuns:

Sal deci jocurile nu se va din cauz rezolutiei iti dau un sfat jocurile gen metin2 au acolo o chestie config si setezi rezolutia pe 1024X786 32bit alte jocuri au porgrame gen luncher cand dai pe el iti setezi acolo muzica sau fata si tot asa iti apare rezolutia setezi tot pe 1024 sau ce rezolutie ai tu alte jocuri gen counter strike au la optiuni si dai la video la fel iti apare rezolutia daca nu ai inteles ce am zis da-mi pm la adresa micut_alin vb acolobig grin

| Adysh196 explică (pentru alin_9439):

Nu e de la rezolutie am incercat si eu asa face la fiecare joc si nu la laptot notebook la pc daca te ajuta asta

| grinch a răspuns:

Uite http://sondajero.com/? ref=100854

acest site chiar plateste! raspunzi la 4 chestionare pe zi a cate 8 intrebari... pentru fiecare raspuns astepti 20 secunde sa se asigure ca ai raspuns sincer

| Diaconu_Gabriel_1997 a răspuns:

Trebuie sa maresti rezolutia jocului din config. Funda!

| Adysh196 explică:

Deci nu e de la rezolutie la fiecare joc face asa nu si cand dau drumu la pc imi apare acolo cand scrie windows tot asa am incercat si eu cu rezolutia