anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Isi cumpara cineva black desert online?

3 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

LoL eu credeam ca o sa fie f2p, m-am uitat acum pe net si am vazut ca o sa fie buy2p ca la guild wars 2. Pai cine o sa fie tampit sa faca asta? Din ce am vazut gameplay si astea, nu poti sa faci nimic. Doar sa omori monstrii si pvp, atat. nu are dungeonuri sau alte chestii. O sa fie un mare fail daca nu il baga f2p. Si sigur o sa il bage mai tarziu cand vor vedea ce putina lume il cumpara.

| M0scraciun a răspuns (pentru EnvyU):

Hahha eu am zis cine l cumpara, nu daca merita, te asigur ca merita are o grafica dementiala ...ma rog f2p nu o sa fie niciodata, nu sunt multe mmorpg uri cu grafica asa, ma rog ai dreptate se putea si mai bine, dar mie imi plac jocurile cu grafica happy mai ales ca i mmorpg...dar la mmorpg daca nu ma joc cu un prieten sau cu cineva ma plictisesc foarte repedewinking

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru EnvyU):

Vorbeşti în totală necunoştinţă de cauză.
E cel mai dezvoltat MMORPG la momentul actual. Stai tu liniștit, serverele europene sunt pline. Mai bine cu plată, măcar așa intră mai puțini frustrați de 10-14 ani, nu le dă mă-sa bani să-și ia jocul.
Normal că nu are dudgeoane, este un open world. Dacă vrei un MMORPG bun cu dudgeoane, du-te pe Vindictus.
Pe lângă sarcinile existente la orice MMORPG, de a face quest-uri, de a omorî moobi și pvp, beneficiază și de o grămadă de alte caracteristici: fishing, crafting, gathering, contracting workers, greetings, learning from an NPC(lucru foarte important în joc, cunoștința se dobândește prin discuție), node management, stealing.
Oricum, sunt foarte multe de făcut, am enumerat câteva lucruri. Își merită banii, mai ales că nu sunt așa mulți.