Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 19 Februarie 2025 sunt:
Care așezare in teren este cea mai buna in jocul de antrenor/manager de fotbal online ManagerZone? Am și eu echipa mea creata acolo cu numele de FC Alinborger și eu mereu folosesc 4- 4- 2 ca așezare...? (mai mult)
Era un joc fain cu baschet pe MAME 32 in anii 2000- 2004 îl jucam care îmi plăcea foarte mult și îl jucam de care ori aveam ocazia cu vărul meu mai mare și vreau să vă întreb cum se numea...? (mai mult)
Bună! Cum pot și eu să instalez fifa 15 full pe laptop?
Buna! Era un joc pe vremea lui Windows 7, un fel de golf dar in 3d. Jocul se desfasura pe cladiri, in curti, cu lift, cu poduri intr- o cascada (parca) si se termina cu o nava spatiala. Caut jocul...? (mai mult)
Salut lume am cumpărat o camera de luat vederi și spune că opțiunea could play va expira peste 5 zile ce înseamnă daca numai funcționează ăla nu o sa mai meargă camera?
Cum pot instala pe un Redmi A 3 YouTube muzica venced ultima versiune care sa nu mă scoată de pe ea va rog omeni buni
Mi- am cumparat acum 4 zile un laptop ASUS Gaming 15.6'' TUF A15 FA506NC de pe PC Garage. In prima zi totul merge bine dar a doua zi dintr- o data se inchide singur (rulam Chrome- ul). Merge bine dar am...? (mai mult)
Când apare Little nightmares 3 full game? Anul acesta in primăvara sau când?
De câteva luni nu mai primesc reclame video pentru recompense la candy crush saga. Ce trebuie să fac să revină acele reclame cu recompense?
Salutare am și eu i întrebare îs ul de pe discord este același și pe fivem?
Salutare cine poată să îmi spună și mie id ul de pe discord este același și pe fivem?
Salut am o placa video GeForce gtx 960 2gb și mă joc jocul acela cu camioane ets2 2 săptămâni a fost ok totul perfect setările pe ultra la maxim și acum se vad pixelii pomilor, obiectelor în joc...? (mai mult)
Bună! Aș fi recunoscător dacă m- ați putea ajuta să găsesc răspunsuri. Mi am cumpărat un PC cu specificatiile: - Intel i5 8500 - Amd radeon Rx 5600 xt Tuf gaming 6 gb 6gddr 192 biti - 16 gb...? (mai mult)
Salut! Are cineva Rlsp 06 ( modul de liga 1 Romania pentru fifa 06). Dau funda si o gramada de multumiri. FIfa 06 a fost jocul copilariei mele, mai ales cu liga 1
Fratilor care va jucati FIFA 12, 13,14 cum faceti sa schimbati capitanul in timpul jocului, este cica o modalitate pe care eu nu o cunosc, poate stiti voi.
Buna mă joc de ceva vreme PUBG pe in telefon Motorola g24 problema este că mă joc am de două și ceva de cand PUBG nou cont și nu îmi merge de loc microfonul am data mesaj și la iei de ce o fii ...? (mai mult)
Cele mai bune siteuri de piratat jocuri FARA VIRUSI!
Salut! As vrea sa îmi cumpăr Red dead redeption 2 și gta5 dra pot alege doar unul și pe care mil lati recomanda
Îmi apare trunchiul invizibil pe fivem, cum pot rezolva?
Vă salut am și eu o întrebare dacă mi- am făcut cont pe superbet pe numele tatălui si cu cnp lui pot retrage bani pe card menționez că contul este verificat si am mai făcut retrageri prin aceiași...? (mai mult)
Salut, am și eu o problema, deci: Am un program de exemplu gta_sa si tot îl deschide ca un administrator (run as administrator) si vreau sa dezactivez funcția asta, cum anume pot sa o dezactivez?...? (mai mult)
Mi- am instalat AC origins si cateodata imi da freeze jocul 2- 3 secunde.Jocul imi merge bine, nu stiu exact cate fps- uri, dar nu pot sa- mi dau seama de la ce mai da freeze cateodata.Mai pateam asa ...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare, daca plasez un bilet (fotball) in aplicatia superbet, iar acesta mai apoi are Status: Câștigat✅️, banii intra automat in balanta contului? Astept un raspuns de la persoane...? (mai mult)
Salut ce laptop îmi recomandați la un buget de 2500 de lei pentru gta 5 măcar 60-70 de fps sa ducă cu graficele puțin mai mari
Salut! Am si eu o problema si a si vrea sa stiu daca exista vreo soluție, am si eu un laptop Lenovo cu Windows 8.1 cred sau 8 si am incercat sa instalez windows 10 dar nu il booteaza el ar trebuie normal...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de un sfat legat de gaming pe PC. Ce părere aveți despre performanța SSD- urilor PCI- E 3.0, mai exact modelul 3. 84TB- RI- 2.5Inch https://serverorbit.com/solid- state- drives- ssd/pci-...? (mai mult)
Bună seara! Daca un calculator nu afișează pe monitor, poate fi din cauza lipsei plăcii video?
Bună! Am și eu o nelămurire. Mă joc minecraft pe telefon cu prietena mea. Problema e ca ea nu poate intra pe harta noastră să joace singură dacă nu joc și eu. Se poate să intre fără ca eu să...? (mai mult)
Mi-am cumpărat un PC Philips și o unitate dar îmi scrie No Video Input Ce trebuie sa fac?
Salut TPU! Am si eu o intrebare. Mi am comandat un pc de pe olx si vreau sa stiu daca ii pot desface carcasa cat timp il verific fiindca am dat comanda cu verificare prin olx.
Salutare tuturor, Am avut o experiență neașteptată în GTA Online și am nevoie de părerea voastră. În timp ce jucam la un heist, am fost implicat într- o situație în care unul dintre jucători...? (mai mult)
Din decembrie 2023 si pana acum nu a mai aparut nimic nou de la rockstar games despre gta 6, niciun news, niciun trailer 2, niciun announce nimic, eu cred ca astia au abandonat jocul, trailer-...? (mai mult)
Unde pot gasi vechile poze de coperta de la Facebook care erau anii trecuti?
Salut, dacă primești money drop de la un hacker pot lua ban pe cont? Am primit acum cam 2-3 ore
Bună, știe cineva cum pot sa vad cine îmi da like la un repost de pe Tiktok. Nu mai primesc notificare de un an aproape și chiar as vrea sa știu. Pur și simplu s- a oprit. Știe cineva cum pot sa...? (mai mult)
Bună TPU! Am un pc cu un procesor Intel i3- 4160 și o placa video Intel hd graphics 4400 și am o problema, de o luna sau 2 luni pe pc încep să- mi apară lini pe pc și sa înrăutățit și acum...? (mai mult)
Echipa mea SC Oțelul Galați este prezenta in EA FC(FIFA) mai ales cu tot cu stadionul și echipamentele reale/actuale sau macar asemănătoare cu cele din realitate?
La mine in toate jocurile de tip manager/antrenor de fotbal online pe browser echipa mea de fotbal se numeste FC Alinborger.Folosesc numele asta de FC Alinborger de foarte multi ani la jocurile ManagerZone,...? (mai mult)
Bună, știe cineva dacă FIFA 25 de potrivește la xbox one S?
Stiti de pe ce se apasă pe PC ca să te rostești pe GTA V, pe jos (practic cum s-a faci roata)
Avem aici fani jocurilor Metro 2033, Metro Last Light și Metro Exodus?
Salut! Pt. Cei care au Minecraft pe telefon cumpărat, credeți că merită să-l cumperi? Sau e la fel că cele gratis(apk)
Cum fac sa pun waze in fh4?
Buna! Am cumparat de pe G2A, key pentru GTA5. neatenta fiind crezand ca e jocul. ce fac cu ea? trebuie sa- mi cumpar jocul, sau pot activa cumva, fara sa mai dau banii pe joc? Precizez ca am luat gta...? (mai mult)
Bună seara! Cine mai folosește Playstation 4 în zilele de astăzi, vă jucați GTA 5?
Salutare TPU! Eu obişnuiam să joc un GTA: Vice City cu foarte multe moduri într- unul singur, dar nu mai ştiu numele. Era o shaorma cu de toate. Maşina de la Ocean View era maşina lui batman. ...? (mai mult)
Buna am si eu o problema la pc windows 10 imi da eroare 10 la camera web si la microfon nu il gaseste, nu prea ma pricep deloc dar vreau sa remediez problema.Ma poate ajuta cineva pas cu pas?
Cum pot recupera contul de ps4 nu mă pot conecta la el zice eroare cred ca mi-a fost furat bag tot ce trebuie și nu merge
Salut! Am și eu o întrebare. Poate cineva să mi recomande un laptop de gaming? Eu am pus ochii pe un Razer blade 18, dar prețul de 4000€ mă cam da înapoi. Îmi poate recomanda cineva ceva similar...? (mai mult)
Salut! Este vreo sansa prin care poti sa "spargi" adservioul gen sa intri in contul profesorilor si sa stergi si sa pui note (mai bine nu spui nimic decat sa dai hate) daca aveti vreo idee va rog sa mi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!