| nicusornicusor a întrebat:

La ce ora apare azi fifa 13? fullhappyhappy:X

6 răspunsuri:
| adokdgaok a răspuns:

O sa-mi consult globul de cristal si o sa-ti zic

| adibas a răspuns:

Daca nai pc bun din pct de vedere al placii video ram si procesor nu carcasa cum cred altii nu dau nume astepti degeaba fifa 13 are un system requirements si iti trebuie un avion sal rulezi la maxim parca ar fi sleeping dogs

| adokdgaok a răspuns (pentru adibas):

Te dai mare expert cu pc-u tau de nu stiu cate mii de euro si tu nici n-ai habar ce system requirements mic au MAJORITATEA jocurilor de fotbal, aici includ PES si FIFA care nu au o grafica extraordinara, iar sleeping dogs e un joc mediocru si e copie la un joc, nu dau nume.

| adibas a răspuns (pentru adokdgaok):

Copile am zis ceva de pc`ul meu nu n-am zis nimc tie rau ai fumat ceva? tu nu stii cei system requirements si sleeping dogs nu nu e copie a lui gta 4 sau watch dogs daca numele iti bate la ochii daca asta vroiai sa zici copil facut cu sperma din prezervativ

| adokdgaok a răspuns (pentru adibas):

Nu ma mir ce esti, un retardat mintal care stie doar sa injure, vezi' de treaba si nu te mai da mare expert, go troll somewhere else.

| Anonimul122 a răspuns:

September 25, 2012 sau iute aici sa vezi cu ochi tai daca nu ma crezi http://www.fifplay.com/tag/fifa-13-release-date/

Funda Amice

Întrebări similare