Salut. Da, la inceput poti alege orice echipa, sau poti sa faci ca mine, pui una la intamplare fara sa te uiti care cade ( asta e gen, sa nu incepi direct cu Real Madrid sau alte echipe tari pentru ca o sa te plictisesti ). Daca incepi la o echipa mai slabuta si antrenezi bine ( ai acolo niste obiective in Cupa si in Campionat sau si in Cupele Europene daca ajungi ). Daca reusesti sa indeplinesti obiectivele pe care ti le dau ei atunci ai mare sanse sa te doreasca si alte echipe. Nu poti demisiona, trebuie sa astepti sa ti se termine contractul cu echipa la care esti ( cand semnezi, iti spune si durata care e de obicei 2 ani ). Daca antrenezi rau si pierzi mult, atunci te vor da ei afara si primesti oferte de la alte echipe. De exemplu eu prima data am fost la Wigan Athletic, m-au dat afara ca nu aveam jucatori si nu castigam nimic, dupa am antrenat Malmo si am reusit sa ajung in sferturi in Europa League. Dupa am primit oferta de la Everton, am stat 2 ani, acum sunt la Napoli. Sper ca te-am lamurit. Funda? ^^
alexcs123 întreabă: