anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La fifa 2011 cum se fac transferurile? am licitat si salariu si scria ca e interest de club 81% si dupa un meci scria ca a fost cu succes terminate licitatia si tot nu l-am cumparat? Funda cine ma ajuta!

Răspuns Câştigător
| Magnifico a răspuns:

Si eu joc in Manager Mode la Fifa 11.

Nu ai facut transferul din neatentie.Tu ai licitat pentru jucator dar trebuie sa fii atent sa nu-i fi oferit un salariu prea mare pentru bugetul clubului, sau invers o oferta prea mare pentru jucator peste resursele clubului.
Ori ai licitat pentru mai multi jucatori si poti accepta doar cativa cat sa te incadrezi.

Insa fii atent cand iti apare mesajul cu Succesfull sa il citesti (nu stiu configuratia ta, dar la mine dau pe "a" pentru a deschide acel e-mail, inceraca sa vezi care e la tine) dupa care sa schimbi in "ACCEPT" in dreapta, in dreptul jucatorului pentru care ai licitat (undei ai REJECT schimbi in ACCEPT) si nu uiti sa confirmi transferul (dai enter si te intreaba daca esti sigur pe optiune).

Sunt curios cu ce echipa ai inceput?
Eu am inceput cu Siena in liga a 2 a italiana si acum sunt lider in liga 1 cu 7 etape inainte de final.

| Fibraa a răspuns (pentru Magnifico):

Mersi mult chiar ma-I ajutat, am inceput cu U Cluj din liga 1, vreau sa te mai intreb pot primi oferte de la alte cluburi pentru jucatori?

| Magnifico a răspuns (pentru Fibraa):

Da FIFA este un joc realist.
Vezi in schimb ca atunci cand e deschis sezonul pentru transferuri te duci la "Transfers" dupa dai la "Club Transfer List" si iti apare o lista cu jucatorii tai vezi ca in dreapta ficaruia scrie "NONE" ei bine schimbi ("Change status") si poti sa il pui la vanzare sau sa fie imprumutat. Jucatorii in dreptul carora scrie "Retiring" se retrag si nu ii poti vinde.
Odata ce ai salvat ca i-ai pus la vanzare dupa ce joci 1 meci sau mai multe depinde, primesti un mesaj cu "Another Clu interess cv de genu" il citesti si vezi ofertele pentru jucatorii pe care vrei sa ii vinzi.Fii atent ca unele cluburi ofera mai putin pentru jucator (si nu merita sa accepti) iar altele dau mai mutl decat valoreaza (atunci ii poti da drumul) si aici ca la transferuri ai grija sa dai "ACCEPT" si sa salvezi pentru jucatorul ce vrei sa-l vinzi.

REPET : POTI FACE ASTA DOAR CAND E SEZONUL DE TRANFERURI DESCHIS, ALTFEL NU POTI SA II SCOTI LA VANZARE ITI VA SPUNE CA NU SE POATE DEOARECE FEREASTRA TRANFERURILOR ESTE INCHISA.

P.S: Nu ai pentru ce ma bucur ca te-am ajutat, mersi si eu de funda.

2 răspunsuri: