| ExciteMind a întrebat:

La Gta San Andreas unde pot gasi manusi din acelea de parkour ca am vazut pe youtube diverse videoclipuri cu parkour si unii aveau manusi din acelea.deci daca imi da cineva informatii excate de unde pot sa iau funda+vot. big grin

2 răspunsuri:
| ExciteMind explică:

Eu vorbesc despre manusile acelea ce le port unele persoane pe youtube cand fac filmulete la gta sa cand fac parkour de exepmlu rosu cu negru si asa mai departe...n-am nev de skinuri pentru masini

| salvamarcostinesti a răspuns:

1. Descarci IMG.tool
2. Descarci skinul dorit de pe gtainside.com (mai exact: http://www.gtainside...p?do=cat&id=116 )
3. Deschizi IMG.tool si dai open, te duci unde ai instalat SA, dai la models si la gta3
4. Te iti la skinul care l-ai descarcat si vezi ce masina inlocuieste.
5. In IMG tool dai "edit-find" numele masinii.dff (ex: infernus.dff) cand il gaseste dai replace si alegi skinul luat de tine (infernus.dff); dai find numele masinii.txd (ex: infernus.txd), ii dai replace cu cel descarcat de tine (infernus.txd)
6. Dai rebuild archive si astepti pana scrie cv de genul "archive rebuilded in 59 secounds" si gata, ai acel skin pus la masina.

PS: Poti pune cate masini vrei asa, nu trebuie sa pui una, sa dai rebuild, inca una, rebuild si tot asa...pui cate skinuri vrei si dai rebuild archive

de asta spui?