| Shaggy02 a întrebat:

La Metin2 RO.1La ce lvl pica fms in imha? 2Cum ar trebui sa dau intr-un brutal ca sa imi pice fms cu magii sau fara? Si, daca dau cu magii in ce ordine ar trebui sa le dau?(Sunt pe corp)

Mersi fain happy

Răspuns Câştigător
| UngureanuFlorin a răspuns:

Pai de la lv 20 la lvl 35 si daca dai cu magii fa-ti doar aura! eu asa fac si pica. big grin

6 răspunsuri:
| ThEEmperoR a răspuns:

Salut. Uite cele si cele mai bune raspunsuri, pentru ca eu am avut cont de 65. 1) Fms-ul pica de la lv 20 pana la 40 (daca sunt rate mari pica si la 50, uita-te pe youtube). 2) Ar trebui sa fara magii (decat cu corpul mental sau aura). 3) Daca dai cu magii sansele de a cade fms scad. Fms-ul pica la general brutal, arcas brutal, general salbatic si arcas salbatic. Rib-ul pica la arahani din valea orcilor.

| EuVlad13 a răspuns:

Salut. si eu am jucat metin2 level 55 pegasus si iti pot fi de ajutor.fms-urile pica la generali salbatici si la arcasii salbatici din map 2 la levele cuprinse intre 25-35 si nu conteaza daca dai cu magi sau nu sau in ce ordine le dai. Daca consideri raspunsul meu ca fiind bun te rog frumos FUNDAA!

| mamutza123456 a răspuns:

Fara magii si cu pumni

| VladutzVlz a răspuns (pentru mamutza123456):

Da asa cum zici tu

| VladutzVlz a răspuns (pentru mamutza123456):

Cu pumnii ca pe toti ii bati si ai drop ai de capu tau

| Linsu_Andrei_1997 a răspuns:

Auziti? dar eu la lv.14 in imha am drop la cv? daca da la ce am drop si ce pica?