| mm2778 a întrebat:

La metin2 ro cum fac altii de au iteme +9? care e secretul? stiim foarte bine ca fieraru mai nou esueaza de la +3... funda

Răspuns Câştigător
| xXxAggReSSiVeEmOxXx a răspuns:

Cred ca ai nevoie de pergament binecuvantat.Cu el iti scade foarte mult sansa de a ti se sparge armura, sabia clopotul vesmantul sau evantaiul.Pe metin2 ro mai rar ti se sparg armuri.

129 răspunsuri:
| SempreBoss a răspuns (pentru anonim_4396):

Bv spune-le si tu eu cu lv de 85 dau 10 si esueaza 2 3 le duc pana la 6 apoi cumpar pergamente pietre etc ..asa cred ca se face happy

| Nicusor_3954 a răspuns (pentru anonim_4396):

GM anunta mereu:
Echipa metin... nu da la nimeni itm.

| Alexutzu2004 a răspuns:

Stiu eu frate uitate pe youtube sau fa aceasta faza du-te la fierar fai inimi si dai orce obiect vrei sa faci +... apoi dai yes sau da depinde in ce limba este. si dai no sau nu dupa apoi dai iar Da si da si o sa iti mearga mie mi-a mers am facut fms +3 in +9 :X sa stii la fierarul normarl big grin

| Radu_George-Razvan_1995 a răspuns:

Http://freemetin2.eu/ Aici nu esueaza nici un item

| Sarcasticschizofreniqblackneko_Pshihodelic_1992 a răspuns:

Pai cand bonusezi ceva nu dai direct da ca vrei sa bonusezi din prima trebuie sa dai odata nu si dupa dai da siti merge

| Rapaila_Aurelian_1999 a răspuns:

Tu te plangi cu lata ta +8, dar eu ca mia esuat fms la +9happy

| fulgerul2 a răspuns:

Se vede ca ala na mai jucat metin 2ro e imposibil sa faci iteme +12 maxum e de +9 singura exceptie e undita

| QuestionTags a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi ca applyww are king1 castigat la pvp!

| catalin231 a răspuns (pentru Tokha):

Pe ce ma? Pe magic sau cum se mai cheama ala cu itm +20. +nu stiu cat? Eu zic ca el vb de ro. tongue