Mai bine descarca un trial pentru kaspersky 2012. Daca gasesti undeva un crack care sa dea 3600 zile licenta cum e la 2011 e si mai bine.
Antivirusul Avast nu iti apara deloc calculatorul incearca cu anti-virusul AVG. Microsoft Security Esential nu e in stare sa apere nici macar un trojan.Iar avast are o protectie foarte slaba crede-ma l-am folosit am dat o scanare cu AVG si problemele la calculatorul meu au trecut. Poti incerca si anti-virusul Avira si acela este un bunicel.
Jocul ala nu are virusi daca nu e original " daca e de pe net " are un crack pe care multi antivirusi il detecteaza ca troian dar nu e iti recomand antivirusul avast free antivirus dupa ce iti expira poti sa il instalezi din nou si va merge eu folosesc avast de 3 ani
Sincer avastul nu-i chiar asa bun cum se zice
eu as prefera un AVG, Norton, Kasperski sau Nod32./legat de MT2./nu ma pricep.deci nu pot spune o parere.
Microsoft Security Essential in primul rand e cel mai prost antivirus. Avastul la fel. Am avut avast si l-am tinut 1 luna iar am descarcat 500gb sau mai mult si nu mi-a detectat nici un virus. Apoi, mi-am luat AVG care mi-a detectat o gramada. Calcul meu era full de virusi. deci nu folosi avast! ca e foarte prost. Nod32 poti folosi... Avira. Dar nici Norton pentru ca e bun dar foloseste multe resurse din PC. Funda?
Eu am Nod32, si imi apare pan la nesfarsit mai sunt cateva secunde la descarcare.
Avast este un antivirus mai bun dar hummer mt2 nu are virusi apare asa ca ar putea avea virusi.
User252426 întreabă: