La placa conteaza si mb si biti.Biti reprezinta claritatea imaginii adica daca ai 128 de biti se vede mai clar decat la 16 biti.Mb reprezinta puterea adica un joc mare cere o placa video cu mai multi mb spre ex un joc ca mario necesita o placa de 128 sa zicem iar Prototype 2 sau Gta 4 necesita o placa de 1gb(1024mb) sau de 2gb(2048mb).Deci in concluzie conteaza mb. Funda?
@W00dmaster: Daca nu stii, macar taci. Bitii din specificatiile unei placi reprezinta latimea magistralei GPU-memorie video, nu ce bijbiiai tu acolo! Legat de MB vs puterea placii... DU-TE SI LASA-NEEEEEEEEE!
@ClauCS99: In primul rind conteaza bugetul pe care il ai la dispozitie, dupa aia procesorul video. Eu am o placa din 2009 cu 512MB GDDR5 pe 128 de biti care se pisa de sus pe toate porcariile cu 2GB DDR3 pe 128 de biti care se vind tontilor gen W00d zilele astea...
Aha daca mi-ai putea recomdata una buna gen nvida(sper sa nu fi scris gresit)ti-as da funda instant.
Am vazut si eu cateva placi care avea multe caracteristici mai ales alea nvida am vazut ceva cu tehnologi nvida cuda purehd si altele si cred ca alea sunt cea ce am nevoie. Bugetul nu e stabilit inca.
Ba kodrutz ia mai taci ma.Eo singur mi-am facut calculatoru merge orice joc pe el si ii facut din bucati. Daca nu stii nu da raspuns aiurea ce tot zici acolo ca nimeni nu te intelege.Iti urez un simplu taci si clau iti cau o placa nVIDIA si o sati trimit link
In plus cand intri sa-mi zici ce ddr ai. Spre ex ai DDR1 DDR2 DDR3 (Destul de bun)
ParradiSs întreabă: